​У РНС запевнили, що права Саакашвілі та його повернення в Україну відстоюватимуть в Європейському суді

Адвокати Михайла Саакашвілі та «РУХ НОВИХ СИЛ» (РНС) докладатимуть усіх зусиль, аби довести правоту лідера РНС в судах, домогтись справедливості та повернення Саакашвілі в Україну. Суди та правоохоронна система в Україні підконтрольні Порошенку, тому вони боротимуться за справедливість в європейських судах.


Про це заявили представники «РУХУ НОВИХ СИЛ» під час судового розгляду позову Саакашвілі до Порошенка щодо незаконного позбавлення громадянства, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Михайла Саакашвілі.

Представники РНС нагадали, що 12 лютого в незаконний спосіб Михайло Саакашвілі був видворений з України, були порушені закони, процесуальні процедури, адже досі незакінчений судовий процес з ДМС, не розпочалось судове оскарження позбавлення громадянства тощо.

«Ці всі дії незаконні, ми їх оскаржуємо в судах, зокрема в Європейському суді з прав людини. Будем намагатись відновити справедливість там. Згідно з законодавством забороняється видворення громадянина, який має статус підозрюваного. Справа грошей Курченка розвалилась, немає підстав направляти обвинувальний акт в суд і виносити йому вирок. Видворивши його, влада підкреслила, що вони фабрикували цю справу. Декілька судових справ за позовами Саакашвілі вже завершено, справу про позбавлення громадянства теж намагаються розглянути в прискореному режимі. Судова влада в країні ручна, підконтрольна АП, ГПУ», - зазначив адвокат Руслан Чорнолуцький.


Він додав, що у захисту Саакашвілі достатньо доказів, аби довести правоту Саакашвілі в суді та домогтись його повернення в Україну.

Член Ради партії РНС Давід Сакварелідзе наголосив, що аби припинити беззаконня влади треба масово виходити на Марш 18 лютого.

«Спроба позбавитись від Саакашвілі і нашого руху відбувається агресивно, має цинічний принизливий характер . Всі суди проводяться зі швидкістю світла, звичайний українець нічого не може добитись за такі короткі терміни. Наше основне звернення до людей - приходити 18 лютого на Марш, ми маємо довести, що це народний рух, що виходять люди, які змучились від лицемірства, які хочуть залишатись в цій країні. Я бачив багато прокурорів, СБУшників, поліцейських, яким не вистачає чорнил, бо вони один на одного пишуть покази. Так буде і з нашими правоохоронцями, вони ще напишуть на всіх. Хто дає їм злочинні накази», - наголосив член Ради партії РНС Давід Сакварелідзе.

«Зухвале викрадення Саакашвілі і суд по Труханову свідчить про формування мафіозної держави. Вчора тітушки на чолі зі свої бандитом спокійно залишили своє місце, але колишні добровольці були затримані і ув’язнені. Ми розуміємо, що треба далі боротись, тому 18 лютого ми виходимо з вимогою відставки президента», - додав член Політради РНС Іван Слободяник.


Сам розгляд позову Саакашвілі до Порошенка щодо позбавлення громадянства перенесли, оскільки адвокати заявили про відвід колегії суддів, яка формувалась, на їх думку, зі значними порушеннями, а голова колегії вже приймала рішення на користь Порошенка.

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.