​На Закарпатті Москаль підтримав вимогу акції «Ні виборам за законом януковича!»

Губернатор Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв ініціювати звернення до Верховної Ради про прийняття нового виборчого кодексу з відкритими списками на найближчій сесії обласної ради. Таку заяву він зробив перед учасниками Всеукраїнської акції «Ні виборам за законом януковича!», яка відбулася 15 травня в м. Ужгород.


Про це повідомив координатор РУХУ НОВИХ СИЛ Ужгороду Олег Франко.

«Об‘єднання і консолідація навколо основних запобіжників корупції - ось що описує справжню безкомпромісну опозицію. 17 жовтня владі були поставлені три вимоги: Новий виборчий закон, Антикорупційний суд, Закон про імпічмент. І не дивлячись на конкуренцію та власні амбіції, всі демократичні сили сьогодні повинні об’єднатись і довести цю справу до кінця, створивши цим самим платформу з чіткими та справедливими правилами гри, де не може вижити корупціонер», - наголосив Олег Франко.

Він додав, що очільник Закарпатської ОДА вийшов до мітингуючих і вислухав їх вимоги. Після чого йому було передано Звернення до Закарпатської облради щодо підтримки виборчої реформи. Документ підписали представники усіх демократичних сил, що брали участь в акції. Від РУХУ НОВИХ СИЛ Закарпаття свій підпис поставив Олег Франко.

На Закарпатті в акції взяли участь РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі, Громадянська позиція, Свобода, Самопоміч, Рух Визволення, Демальянс та Блок Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, внаслідок тривалих кількатисячних акцій протесту під Верховною Радою України, ініційованих демократичними політсилами, 7 листопада 2017 року українські парламентарії врешті ухвалили проект №3112-1 в першому читанні, однак на тому все зупинилось.

Фото прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.