​Влада підписала собі вирок, визнавши, що доходи від контрабанди складають 4 мільярди доларів

Влада України підписала собі вирок, визнавши, що збитки для держави від контрабанди на митниці складають 4 мільярди доларів на рік. Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі «Спецпроекту з Влащенко» на телеканалі ZIK, повідомляє прес-служба РНС.


«На днях прозвучала цифра, яка крутиться в цій сфері. 4 мільярди доларів - це цифра, яку вони всі визнають», - підкреслив Дерев’янко. Він нагадав, що Михайло Саакашвілі під час головування в Одеській ОДА хотів впровадити механізм, коли будь-яка людина, будь яка фура, будь-який контейнер розмитнюється не більше 15-30 хвилин.

«Тоді всі зрозуміли, що цих 4 мільярди доларів не збереш. Звісно, це не може бути впроваджено, тому що хтось 4 мільярди доларів хоче отримувати», - зауважив нардеп.

Дерев’янко підрахував, що за останні чотири роки чиновники і посадовці отримали 16 мільярдів доларів від контрабанди.

«Питання: де вони є? по чиїх кишенях їх розподілили? На посаді постійно залишався Грицак (голова СБУ), Порошенко, це перерозподілялось між Яценюком (Народний фронт), і зараз Гройсман», - вважає політик.

«Вони простото діляться між СБУ, представниками Гройсмана, Аваковим і, мабуть, включається уже в цей процес Луценко, який також хоче, як і всі вони, в цьому брати участь», - додав Дерев’янко.

Він підкреслив, що визнавши цифру в 4 мільярди доларів, державні керманичі фактично підписали собі вирок.

«Ці так звані державні менеджери, починаючи від Яценюка і закінчуючи Гройсманом, сьогодні це визнали. Такі люди, які продукують корупцію і контрабанду, мають піти геть», - підкреслив народний депутат.

Він запропонував проаналізувати, скільки в 2018 році буде додаткових доходів в бюджет за результатами так званого «походу проти контрабанди» уряду Гройсмана, і зробити висновки.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабмін затвердив план боротьби з контрабандою. За його інформацією, втрати масштабні – до 4 млрд доларів.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.