​Тактика салямі і ядерне стримування

Порошенко заявив, що, мовляв, якби Україна не відмовилася від ядерної зброї, то росія не посміла б вкрасти Крим. Проблема в тому, що з Порошенка такий самий головнокомандувач, як і успішний антикорупціонер. Втім, він це вже довів, займаючись реєстрацією панамських офшорів під час Іловайського котла.


Уявімо, що зараз кінець лютого 2014 року, і в України залишилася ядерна зброя. У Криму з'являються «зелені чоловічки» з «кримської самооборони» і захоплюють будівлю Верховної Ради АРК. Натиснув би Турчинов кнопку, щоб стерти москву з лиця Землі? Точно можу сказати, що ні - він навіть не віддав прямого наказу військовослужбовцям у Криму стріляти в «зелених чоловічків» на поразку, який вже тут ядерний удар.

Зима 2015 року, росія почала масштабний наступ на Дебальцеве. Віддав би Порошенко наказ завдавати ядерний удар по росії? Не смішіть мене! Він навіть липецьку фабрику і купу сільськогосподарських земель в росії досі не продав. Його дружина робить вишиванку разом з російським громадянином і відкритим сепаратистом Трухановим, а ви про ядерний удар кажете...

Навіть більш відповідальні політики не посміли б розв'язати в такій ситуації ядерну війну, не кажучи вже про жалюгідного баригу. Подивіться відео, в ньому добре описана «тактика салямі», яку використовує путін.


Тож слова «як шкода, що ми відмовилися від ядерної зброї» є спробою зняти з себе відповідальність за те, що наша армія досі не переозброєна і не оснащена найсучаснішою зброєю. Створити таку армію в державі, яку рвуть на частини корупціонери та олігархи, неможливо. А саме Порошенко зі своїм кодлом і розриває Україну, віддаючи її по шматках бандитам і олігархам, не забуваючи взяти собі найжирніші шматки.

Україні потрібна сильна, тренована і прекрасно оснащена армія. Таку армію можна створити тільки в сильній та багатій державі. А таку державу неможливо побудувати, не зламавши повністю сформовану за 27 років корупційну політичну систему. Коли ми доб'ємося для нашої України прямої демократії, ми разом з вами будемо дуже швидко надолужувати згаяне. Ми самі побудуємо сильну, квітучу Україну з приголомшливою сучасною армією, яка буде на порядок сильніша за російську.

Найголовніший інгредієнт для такої армії у нас є - це сильні духом і патріотичні воїни. Інше вирішується грошима, які потечуть в нашу країну після того, як ми разом з вами знищимо корупцію і швидко реформуємо країну.

Mikheil Saakashvili, facebook.com

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.