​Хто вбив Катерину Гандзюк?

Ви не знаєте? Сліпі і глухі? Не помічаєте і не чуєте тих, хто завтра відріже Вашу голову? Аби потім вилити кислоту на Ваших дітей і онуків?


18 років нам у очі сміється вбивця, що народив корупційного павука, що п’є нашу кров. І вибиває всіх, хто лише сміє підняти голову на наш захист. Сміється Кучма, сміється разом зі своїми учнями: зі своїми маленькими павучками, які всі як один вилізли з його гнізда: сміється з Пінчуками, Рабіновичами та Медведчуками. Сміється з олігархами, президентами, міністрами. Сміється разом з Луценком, Мостовою і Гордоном, що зрадили нас, аби і собі приліпитися до цього кодла і попити нашої крові наїдками зі столу вельможних упирів.

Сьогодні ми знову плачемо, тепер за Катею – за ще одною сміливою дівчиною. Але яка ціна тим сльозам? Це ж ми самі раз за разом втираємо соплі свого жалю і змірюємось з безкарністю вбивць. Адже висохли, наче і не було, наші сльози за Вербицьким і Нігояном, за Небесною сотнею, за Гонгадзе, за Чорноволом. Чомусь здається: і у цей раз ці сльози - то лише стогін і скиглення покірної худоби, що чекає своєї черги біля скотобійні. Це і є – наша ціна.

Де наш гнів із холодними очами, стиснутими зубами і довгою пам’яттю?

Гнів без «круглого» столу.

Куди все одно ніколи не прийдуть Луценко з прокурорами, бо всі 17 тис. до одного по край завантажені хабарництвом і фальсифікацією справ: або на захист вбивць, або на користь рейдерів, що віджимають наші статки і майно.

Не прийде їхнє СБУ, бо само заводило справи на Подольського і Гонгадзе, писало довідки Кучмі про їх УКРАЇНСЬКИЙ націоналізм і паралельною власною «наружкою» слідкувало навіть не за Гонгадзе, а за Пукачем, аби він ретельно виконав накази Кучми.

Не прийдуть і депутати. Навіть - Ірина Луценко, що представляє президента у Парламенті. Її бізнес, як і у Лещенко з Наємом, що прийшли у депутатики як «друзі» Гонгадзе, не тут, де йдеться про правосуддя і наші права. Вони теж там: за столом Кучми і Пінчука.

Не прийдуть і посли, тої міжнародної спільноти, що раз за разом стурбована корупційним терором в Україні. Що їм та стурбованість, адже для них Україна – то сутінкові джунглі, де їх не побачать власні виборці, що братньо солідарні з українцями: німці і французи, італійці і іспанці, англійці і американці, євреї і поляки. Тут - в інформаційні тіні, дипломатам краще харчуватися у жирних крадіїв і вбивць на сніданках у Давосі або на обідах Пінчука – YES.

Не прийде Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні пан Джоел Ліон. Адже він НЕ ХОЧЕ знати як саме український президент Кучма замовляє генералам вбивство депутата Єльяшкевича: «Добийте цього жидьониша!». І навіщо йому подробиці, як майже конспіративно Сашко рятував від Кучми та його орлів Кравченка-Деркача свою родину. Як дивом залишилися живими і ці «жидинята». Бо як знатимуть інші, що він і так все це знає, то як тоді запрошувати на прийняття у Посольство своїх друзів з родини Кучми-Пінчука?

Не прийде і Марі Йованович. Бо її обходить, що український президент тричі плюнув абсолютним, навіть формальним - ігнором на Гельсінську комісію Конгресу США, яка вимагала правосуддя по справі Єльяшкевича, Гонгадзе, Подольського. Адже не посла США, а особисто пані Йованович, мабуть, більше цікавлять інтереси дружньої сімейки Клінтонів, що залюбки беруть десятки мільйонів корупційних і кривавих грошей Кучми від його касира Пінчука.

Отже ні з ким, якби і хотіли, сідати нам за круглий стіл, аби відродити Україну. Ні з ким, окрім нас самих.

А хто ж все ж таки вбив Катю Гандзюк?

Вони, що і не ховаються із зухвалою посмішкою до нас? чи ми самі – байдужі боягузи?

Олексій Подольський, facebook.com

Фото из сети Интернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.