​Нова зірка «Азова»: про що не йшлося на етері у Влащенко

«Азовському» Сергію Коротких (він же ж «Боцман», він же ж «Малюта») протягом останніх двох років я присвятив чимало власних журналістських розслідувань, фактично зробивши його відомим в Уанеті. Сам він при цьому вважав за краще залишатися в тіні у ролі «сірого кардинала». Але віднедавна, з подачі найнезалежнішої ведучої сучасної України Наташа Влащенко (Natasha Vlaschenko), Боцман дебютував вже й на великому екрані: https://www.youtube.com/watch… Адже ведучій здалося мало того, що вона до цих пір затято запрошувала на передачі соратника Коротких - Андрія Білецького. Отже, передача за посиланням вище дуже нагадала несамовитий піар разом з комерційною рекламою ресторації Боцмана в центрі Києва, ніж незаангажоване інтерв'ю. Відтак, вважаю, не буде зайвим нагадати про те, ким насправді є цей новостворений персонаж української курви-політики, словами інших, неукраїнських, журналістів та... самого Боцмана!


Мова йде, насамперед, про інтерв'ю всесвітньо відомого режисера-документаліста Владі Антоневича для Радіо Свобода. У ньому (як у документальній стрічці-розслідуванні) йдеться про жорстоке вбивство російськими неонацистами таджика й дагестанця. Ось лише деякі шокуючи слова звідти, як то кажуть, чорним по білому:

«...Давайте, чтобы не было никаких недомолвок, кто участвовал в убийстве. В убийстве участвовали члены «Формат-18» и члены НСО, которые на то время сотрудничали. Непосредственно в убийстве принимали участие «Тесак» Марцинкевич, «Малюта» Коротких и Дмитрий Румянцев, он же тогда официальный лидер НСО... Вот эти трое персонажей непосредственно принимали участие в этом убийстве, Тесак снимал, Румянцев был свидетелем, а Малюта резал головы...» Джерело: https://www.svoboda.org/a/28131520.html.

А програмні статті Боцмана зразка 2009 року, коли він ще називався Малютою - це взагалі просто пісня! Вони показують, ЯКЕ САМЕ суспільство будують нам з вами подібні боцмани та до якого МАЙБУТНЬОГО вони нас готують! Отже, дивіться самі, ось уривки зі статті Коротких, яку він писав вже в зрілому віці, а саме - в 35 років:

«Уверен, что публикация данной статьи вызовет вопль негодования многочисленного племени премудков. Ну что же, им будет полезно знать кое что из того будущего, которое их ждёт. Наверное и немало людей здравомыслящих могут вначале немного испугаться. Да, в настоящей статье изложена концепция наиболее разумного построения общества в национал-социалистическом государстве, как она нам видится...

...К поданным также будут относиться национальности, расово близкие русскому народу при обязательной генетической экспертизе в каждом случае. Эти национальности в соответствии со специальными расовыми законами будут иметь право вступать в брак с русскими. И, таким образом, их потомки смогут влиться в русскую нацию и, соответственно, получить гражданство. Однако количество таких браков будет лимитировано, чтобы не растворять русскую кровь кровью других народов, пусть и близких в расовом плане...

...Для казахов, башкир и сходных народов возможны отдельные национальные части, для охраны, например, границ и поселений илотов. Периеки платят все установленные налоги...

Илоты. Эта категория более всего подходит под определение государственных рабов. Откуда в государстве будут браться илоты?.. Илоты будут комплектоваться путём прямого захвата пленных в результате пограничных конфликтов, так и самостоятельного волеизъявления жителей пограничных бедных государств. То есть илоты будут сугубо инорасовыми: таджики, узбеки, азербайджанцы, китайцы и пр. Жить они будут в охраняемых лагерях, а ходить в определённой одежде, сразу отличающей их от жителей государства...» Джерело: https://maluta88.livejournal.com/.

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Артема Фурманюка



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.