​Пане Зеленський, може, щось у сценарії проекту «Слуга» підправите?

Більшість свідомих українців, котрі підтримують незалежність держави, хочуть її розквіту та розцвіту, ось вже багато років знаходяться в опозиції до влади. І нічого з цим поробити не можуть, адже в Україні, як в радянському анекдоті: що не збирай — виходить кулемет - тобто, хто до влади не приходить, починає працювати на олігархів, заохочувати схеми та корупцію та підтягує своїх людей. І так втомились українці від цього безладу, але кожен, хто стає президентом, згодом дає людям зрозуміти те саме, що колись озвучували комсомольце-комуністи: не той народ нам дістався, не той!


Ось і Зеленський, що вискочив як чорт з табакерки, сподобався багатьом своєю роллю президента в серіалі «Слуга народу»: адже такий, що в серіалі постріляв поганців, точно знає, як полегшити долю народу.

Нє, знати то знає, та навіщо воно йому треба? Ну купилась певна кількість людей на його образ Голобородька? Хто ж винен, що люди змучені війною та довірливі? Для Зеленського, котрий вчився в одного з найкращих гопніко-олігархів, давно існує те саме правило, що і для інших, які вийшли на дохід у понад сто тисяч доларів на місяць: нормальні пацани в Україні податки не платять і питання вирішують суто через: «зараз подзвоню Баканову».

А от щодо громадян країни, то тут справа інша. Як наголосив нещодавно в одному з етерів один з експертів, після передбачених нововведень в законопроекті №1210, бізнесу каюк, і такі новели однозначно призведуть до девальвації гривні, безробіття і дрейфу в тіньовій економіці. А як наголосив інший експерт, Юрій Гаврилечко у своєму ФБ, «з прийняттям в першому читанні законопроектів 1053-1 і 1073, зроблена сильна подача на ліквідацію приблизно третини всіх ФОПів і видавлювання сотень тисяч безробітних на заробітки у сусідні країни». При цьому дядечкові, що грав у кіно Голобородька, достеменно відомо, що найбільше приховування коштів відбувається через офшорні схеми (він сам так робив, поки кварталив), а Аваков може відкрити йому секрет, що іншими ямами є контрабанда, використання конвертаційних центрів та шулерство з ПДВ. А от ФОП у схемах — пасе задніх. Але чомусь вони є крайніми, і це тоді, коли в цивілізованому світі самозайнятих осіб, котрі не йдуть з протягнутою рукою до держави — не чіпають. Ба більше: надають їм можливість створювати робочі місця і платити податки, лише якщо дохід перевищує певну суму, що значно більша за 500 доларів на місяць. Але це в цивілізованому світі, до якого Україну при Зеленському ніхто не хоче вести, бо поруш правила збагачення суддів, прокурорів, чиновників вищої ланки, олігархів, латифундистів чи народних депутатів колишніх скликань, то і самому треба бути чесним. Але кому то треба?

Здавалося б, Україна таке проходила, при Азірові, що Азаров, котрий був ще тим кровосісей. Проте команда аля-народного Голобородька (що виявився Зеленским, який, при веденні власного бізнесу, офшори любить куди більше, ніж Україну, народ якої розвів на довірливість), обрала саме такий шлях наповнення бюджету: знищити малий та середній бізнес, навісивши на ФОП додаткових витрат мінімум 70 тисяч гривень на рік. Звісно, це ж не власні структури, на яких з 14 року провести мінімізацію. Це — чуже, але коли ти стаєш не президентом, а царем, то треба, як і до тебе: стригти тупих овець. Хоча, чому дивуватись, що обрана стратегія обдирання населення за правилом відомого кровосісі? Тут виявилось, що Богдан, той, що не маршрутка, «був у складі урядової делегації на чолі з Миколою Азаровим, яка літала на переговори в Санкт-Петербург 19–20 листопада 2013 року. Уже наступного дня після повернення делегації з рф, український уряд різко змінив геополітичний курс у бік росії, зупинивши підготовку до підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом» - повідомляє Радіо Свобода. То чому дивуватись? Стратегія у нього, як і у кровосісі — проросійська. І тому нині і зрозуміло, звідки стирчать вуха і про те, що треба здавати українські території ворогу, і про непотрібність курсу до НАТО, і про продаж української землі в турборежимі. Особи, з проросійськими поглядами, потрапивши в український політикум, працюють на росію? І як не запитати у Зеленського: а не хочеться вам, пане президенте, подзвонити Баканову, аби він таки взяв за яйця тих чортів, котрі в Україні працюють в інтересах ворожої країни? А якщо не хочеться, то ви чиї інтереси на посаді президента представляєте?

І, дійсно, не олігархів же чи проросійських зрадників українських інтересів брати за шкірку? Як посягати на святе для певних нуворішів та представників окупанта? Щоправда, з Ахметовим трошки у нового президента щось не зрослось, а тому йому вирішили дещо підрізати крильця, аби не так високо літав. Але усю оту мерзоту, що вийшла з СРСР в одних трусах, а на державних посадах за 28 років незалежності країни стала мільйонерами, - ніхто чіпати не збирається. Як і олігархів, які теж до розвалу країни-концтабору фарцовкою займались. Інша річ — законослухняні громадяни. От на них можна тиснути, а заодно і протягнути законопроекти, які дають зелену дорогу крукам, що транснаціональні компанії. Благо вони за 28 років підібрали собі кодло цинічних соціопатів, для яких не існує держави і соціальних цінностей, а лише — власне збагачення, та, як сказав отой новоявлений міністр з виразними ознаками соціопата: йти по головах, доносити на усіх і якщо треба — вбивати заради цілі.

І дивується нині народ: де ж отой Голобородько, що типу справедливий та хоробрий? Де ж його жага до справедливості? Адже той, що сам ховав прибутки в офшорах, не може не розуміти, що задля розвитку податки не збільшують, а зменшують?

А виходить, що новоявлена команда шулерів-соросят, які, не будучи при владі, а сидячі в громадських організаціях на гроші донорів, та вищали про свободу слова та права людини, владу отримавши — забули про ці гасла. І справді: а навіщо тепер придурюватись та говорити те, у що ніколи не вірив і базікав лише заради того, аби отримувати гроші ні за що у донора, аби не працювати? Адже головне ж у тактиці — закінчити курси при відомому американському університеті, але в Україні усім розказувати (для пафосу) про навчання у всесвітньо відомій структурі.

Хоча, хіба це пафос? Так, понти, без яких нині жодна імітація діяльності — не можлива. Адже не треба нічого робити і змінювати. Необхідно плескати язиком, розказувати про прожекти в майбутньому і тихенько собі стригти гроші та виконувати вимогу донорів та окупанта по розвалу та розпродажу України.

І все це — під пафосні бравади, що їх підтримало аж 73% громадян. Звісно, ці, новообрані, такі ж безсовісні і такі ж шулери, що були і до них. І гра з соціологічними дослідженнями та цифрами — улюблена стратегія вішання локшини на вуха пересічним громадянам за правилом: чим більше їм розкажеш про соціологію, тим більше вони будуть у неї вірити. І як тут не вигукнути: святі суслики! Та до яких пір бидломаса, що обклалася грошима, від відкатів, хабарів, або донорів та буде вважати пересічних українців за лохів? Адже математику п'ятого класу ніхто не відміняв. І щодо узаконеної афери з виборами під час кінця липня (коли більшість українців у відпустках) люди теж дуже добре розуміють. Як і факт «випадкових» перемог зелених слуг, яких нині в країні називають сараною. І люди свідомі того, що з усіх, хто мав право голосу, за сарану проголосувало дай боже 20%. Адже 73% це від тих, хто прийшов на вибори. А якою може бути явка в середині липня? Але так подобається сарані ця магічна цифра у 73%, що вона аж із штанів вистрибує, аби довести, що її дії по розпродажу України та знищення бізнесу, проте з преференціями олігархам — підтримує більшість населення.

А з іншого боку, ну як не підтримати урізання фінансування освіти та медицини і надання мільярдів РНБО? Адже, за логікою команди Зеленського, більшість населення хоче сприяти отупінню своїх дітей, а головне — урізанню медичних послуг і підвищення смертності від хвороб. Це ж, видко, мрія українського народу: віддати останнє для утримання сарани, яка все знищує, а самим або в Польщу, або в домовину.

І заради такого пафосного дійства, як знищення країни, можна вдаватись і до ознак диктатури. А чом би й ні? Що наш Вовік гірший за сусідського? Нє, наш крутіший: він теж може торсом потрясти, за амфорами полізти і ... навіть Трампу козу-дерезу зробити.

І все це - тишком-нишком, через скажений принтер у ВР. А от чим закінчаться такі ігрища — невідомо. Богдан, той, що не маршрутка, не даремно ж при зустрічі наших полонених не під ТВ, але втрапивши до об'єктиву, сказав Зеленському: попрацюємо до нового року. А що потім, панове? Адже світ вже пересвідчився, що ви представляєте, напевно, єдину країну в світі, де у чільника МВС — підпільний бізнес, як сказав Арахамія, де після скандалу з виявленням шалених коштів йдуть не під суд, а лише на підвищення у владних коридорах, де кожен наступний президент більше турбується про імідж та інтереси президентів та представників інших країн, аніж тієї, яку очолює, і де головними по отриманню усіх преференцій є олігархи — невелика купа феодалів, котрі переконані, що Україна їхня власність. То, пане президенте, може щось у сценарії проекту «Слуга» підправите, бо станете на граблі, які і януковичу не снилися...

Роксолана МАЙ, «Конфлікти і закони»

Фото EPA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.