​Звернення до світових лідерів, або П'яний ведмідь, цинічна Європа та байдужі США

Цей текст не є толерантним або дипломатичним. Але він є правдивим.


Україну примушують зробити вибір на користь незрозумілої формули, яку нав'язує росія — держава окупант. Усі, хто задіяний у конфлікті — у курсі, чого насправді хоче досягти росія. Її мета — легалізувати російських найманців на окупованих вже територіях Донецької і Луганської областей задля того, аби і надалі посягати на українську територію.

Ті, хто стверджує, що «формула Штайнмайєра» — альтернатива мінським угодам, - говорять неправду. Адже насправді усім сторонам відомо, що це — аналогічна стратегія і має на меті посягання на суверенітет України.

Коли йдеться про відвід військ, мають на увазі відведення Українських збройних сил, оскільки, і це знають і Макрон і Меркель — росія заслала на окуповані території мінімум своїх офіційних військ, які, якщо їх викривають, виявляються звільненими з російських збройних сил надвечір, або й за декілька днів до того, як про них стало відомо. До того ж, відведення українських збройних сил означає визнання легітимності контроля терористів над окупованими територіями, а в подальшому і їх суверенітету. Про що вони уже відкрито заявили.

Тож, підштовхуючи Україну до виконання незрозумілих забаганок окупанта, і Меркель, і Макрон, і Трамп грають на руку окупанту — державі-вбивці, яка вбивала не лише в Україні, а й в Сирії, Лівії, Грузії та Молдові.

Хіба лідери світових держав не бачили відео з Грузії, як найманці з росії вбивали і ґвалтували? Чи вони не пам'ятають трирічного хлопчика, який, відчуваючи, що помирає від отриманих ран, завданих російськими найманцями, перш ніж віддати Богові душу, крізь сльози мовив: «На всіх вас поскаржуся Богу, все Йому розповім...»

Пане Меркель, Макрон і Трамп, вам спокійно спиться вночі? До вас увісні не приходить цей маленький сирійський хлопчик? Вас не турбують душі загиблих збитого в Україні за допомогою російської установки «Бук» боїнга? Ви мирно спите, проводите благодійні заходи, посміхаєтесь, співпрацюєте і далі хочете співпрацювати з росією, і вас не мучить совість?

Хоча, совість є лише у тих, у кого в серці живе святий дух. Ті, хто прикривається релігією, як щитом, не можуть мати совісті, що і демонструє росія, яка, як п'яний ведмідь, лізе всюди, аби лише вбити і знищити.

Можливо, для президента Макрона, Франції та французів є нормою здаватись? Адже саме так більшість територій вчинили перед Гітлером. Скажіть, саме тому містер Макрон не згадує Шарля де Голля, який, розуміючи, що Франція готова віддатись на поталу тирану, вилетів до Лондона, де виступив по радіо із закликом до створення французького опору, бо сам містер Макрон не може і не хоче опиратись новоявленому фашизму, а готовий тепер вже співпрацювати з російським фашизмом? Проте не може ж президент Макрон не знати уривку з книги екс-президента Франції Франсуа Олланда «Уроки влади», в якій він констатував:

«Глава рф воліє бачити довкола своєї держави крижану смугу підкорених земель. Його тактика полягає в заохоченні до сутичок його друзів із його ворогами, щоб потім заморозити ці конфлікти. Сіра зона вже сформувалася на кордонах з Україною, Грузією, Молдовою, Азербайджаном. Ці країни незалежні, але послаблені. Компроміси, що їх ухвалюють під гарячу руку, необхідні, але вони не вирішують суті проблеми: крихкий мир встановлюється, нав’язані росіянами реалії стають нормою. Війну вдається вповільнити, але домінування вкорінюється. путін залякує, щоб зручніше вести переговори. Він не завойовує, а відкушує території, ковток за ковтком». Тож, примушуючи Україну до капітуляції, президент Макрон нагадує аж ніяк не де Голля, а людину, яка заохочує ведмедя їсти ще живу жертву, адже навіть у Франції говорять про те, що Макрон став на бік росії, тобто: вирішив, що кров убитих зі своїх рук, після рукостискання з вбивцею, він — змиє.

А пані Меркель? Невже російські гроші важливіші за честь та гідність? Адже Німеччина, яка, як ніхто, знає, що таке фашизм і що таке вбивства, не здригається від стогону людей, які гинули від хімічної зброї в Сирії, які вмирають в Україні, захищаючи Батьківщину? Адже весь світ бачив, як її колись знітив зневажливий та похабний жарт путіна. Чи пані Меркель не знає історії Німеччини і бажання колишнього СРСР (нащадком якого є росія) об’єднати у 1952 році НДР та ФРН на умовах СРСР, які дуже схожі на умови, які росія нав’язує сьогодні Україні у «формулі Штайнмайєра», і на що частина ФРН – не погодилась, оскільки розуміла наслідки діяльності комуністів та КГБ. То чому сьогодні Україні нав’язують те, на що не погоджувались у ФРН? Проте, хіба гроші пахнуть?

А президент Трамп? Він для своєї країни робить багато чого корисного. І має — заслужений рейтинг. Але Україну політики США сприймають як розмінну монету у своїх баталіях. Проте, чим завинив знекровлений і змучений український народ таке ставлення? Так, президент Трамп назвав Україну найкорумпованішою країною. Але, пане Трамп, скажіть чесно, чи ставили на меті, що республіканська, що демократична партії насправді допомогли українському народові перемогти гідру корупції? Ні! Навпаки, американська стратегія полягала в тому, аби не питати аудиту грошей, що переводились до України, але ніколи не потрапляли до українського народу. А якби було поставлено таку мету, то чи розкрадали б українські чиновники та олігархи, більшість яких — комуністи, комсомольці та вихідці з кримінального світу, допомогу від Америки? Якби вони знали, що усі вкрадені в Україні кошти та будуть заарештовані, аби усвідомлювали, що Америка допомагає в Україні створити механізм покарання, як в самій Америці, то у президента Трампа вже б не було підстав називати Україну найкорумпованішою країною. А Волкер? Скільки українці говорили про корупцію, скільки журналісти зробили розслідувань відносно Порошенка, і що? Волкер підтримував Порошенка, а вже на початку вересня 2019 року теж назвав Україну найкорумпованішою. А чому ж не говорив про це відкрито раніше та не вимагав розслідувань, як того домагалися українці?

Щоправда, США допомагали військовим обладнанням і зброєю, за що український народ щиросердно вдячний. Також на допомогу народу (не владі) прийшла і американська діаспора українців, яким теж болить те, що українці змушені боротись з корупцією, яку заохочують, а подекуди і покривають міжнародні інституції та лідери. А могли б не заохочувати, чи не так?

Це ж саме стосується і допомоги з Європи. Так, після скандалу з висвітленням розмови Трампа і Зеленського, Європа обурилась і наголосила, що за п'ять років надала Україні допомоги 15 млрд «на реформи і економіку», з яких 8 млрд ми не використали. Але чи проводився коли справжній аудит? І чи ставилося питання до українських корупціонерів: де ділись гроші? Ні. Європа теж свідома того, що допомога, яка надається, не доходить до українського народу. Частіш за все, вона, прийшовши до України, якось дивно повертається на рахунки конкретних людей або до ЄС, або до Америки, або на офшорні рахунки.

Але, допомагаючи Україні з одного боку, Америка та Європа, з іншого — не переймаються хоча б аудитом, аби поцікавитись: так куди були витрачені кошти, що надійшли до України, і чому при таких шалених вливаннях допомоги українці все одно збідніли? То, можливо, досить брехати і собі і світові і в контексті допомоги боротьби з корупцією, і в контексті умиротворення п'яного ведмедя з зіркою на лобі та звичками КДБ?

Що ж до допомоги, то український народ вдячний народам Європи та Америки за підтримку. Українці знають, скільки помочі надходило і нашим солдатам і переказів на підтримку армії і від українських діаспор, і від звичайних громадян різних країн.

Але наразі народ України просить світових лідерів перестати лукавити і назвати речі своїми іменами, визнавши, що зовнішня політика росії полягає у тому, що її війська ніколи не можуть бути виведені, оскільки кремль мислить категоріями захоплення територій. А тому найманці і військові з росії не можуть бути відведені чи переміщені на територію росії, адже дуже легко будуть на окупованих територіях перейменовані в народну міліцію, або миротворчі війська. Адже не можуть же світові лідери не пам'ятати, як у 2014 році кремль перефарбовував свої танки у білий колір, аби окупанта видати за миротворця? І мета кремля — сіяння смути і подальше захоплення українських територій. Чого кремль і не приховує.

Тож навіщо світовим лідерам загравати з п'яним ведмедем? Чи вони не знають, хто насправді стоїть за більшістю терактів в країнах Європи? Чи вони не усвідомлюють, що, погоджуючись на умови путіна, ставлять під загрозу і свої країни, в яких «випадково» може вибухнути автомобіль, чи у кафе виявиться «новічок»?

Навіщо світовим лідерам - Меркель, Макрону і Трампу - придурюватись, що вони не знають, що більше 60% персоналу в ОБСЄ саме громадяни рф, і що ця структура в Україні — сліпа, глуха та німа? А тому, будь-які вибори, чи дії на окупованих територіях під наглядом ОБСЄ, - це діяльність під наглядом кремля. Адже вже неодноразово українці спостерігали, як ця організація заплющує очі на злочини, що здійснюються російськими найманцями на території України.

А тому українці, знаючи, що путін — мерзота та вбивця, звертається до міжнародних лідерів: не підтримувати жодних «формул Штайнмайера», що направлені на те, аби росія і надалі посягала на суверенітет України та вбивала українську державу та її населення за те, що вони — українці, говорять своєю мовою і живуть на своїй землі і не бажають бути колонією п'яного ведмедя, що націлений тільки вбивати та запроваджувати ідеї комуністичних НКВД-КГБ. І підтримуючи їх, ви підтримуєте кривавий перефарбований, але режим членів КГБ.

Українці просять підтримати їх, а не українську владу, котра, як українці не протестують, як не виходять на майдани, лишається мафіозною, яка і виживає лише тому, що міжнародні лідери та спільноти закривають на їхню діяльність очі, замість того, аби допомогти українському народові перемогти як гідру корупції, так і п'яного ведмедя, який свідомий того, що йому все вдається лише тому, що, окрім американців, які під час зіткнення, що сталося в ніч з 7 на 8 лютого 2018 року неподалік сирійського селища Хішам, завдали ракетно-повітряного удару по «ихтамнетам», знищивши російсько-асадівську оперативну бронетанкової групу. Саме такі дії стали показово-демонстративною відповіддю на вседозволеність п'яного ведмедя, що, в свою чергу, стало справжнім стримуючим фактором від подальшої ескалації конфлікту.

І хоч представники української влади (через корупцію та, подекуди, власну зацікавленість) не вважають подібні дії на окупованих росією українських територіях вірними, більшість українців переконані, що п’яного нахабного ведмедя можна і потрібно зупиняти. І не лише в Україні, бо він і є справжньою загрозою світові, оскільки переходить червоні лінії, будучи впевненим у своїй безкарності.

Тож просимо світових лідерів не підтримувати убивцю і не змушувати український народ до капітуляції перед п’яним ведмедем, а навпаки — підтримати не українську, корумповану владу, а український народ, який є сильний духом і мужній, готовий боротись за свою землю і свою незалежність.

Нижче ми публікуємо англомовну версію звернення до світових лідерів:

An Appeal to the World Leaders, or A Drunken Bear, Cynical Europe and US Indifference

This text is not tolerant or diplomatic. But this is the truth.

Ukraine is being forced to opt for an incomprehensible formula imposed by Russia, the occupier. Everyone involved in the conflict is aware of what Russia really wants to achieve. Its purpose is to legalize Russian mercenaries in the occupied territories of Donetsk and Lugansk regions in order to further encroach on the Ukrainian territory.

Those who claim that the “Steinmeier Formula” is an alternative to the Minsk Agreements are lying. In fact, all parties are aware that this is a similar strategy and it aims at encroaching on the sovereignty of Ukraine.

When it comes to the withdrawal of the troops, they refer to the withdrawal of the Ukrainian Armed Forces, because, as both President Macron and Kanzlerin Merkel know, Russia has deployed the minimum of its official troops to the occupied territories, and, if exposed, the soldiers turn out to have been released from the Russian Armed Forces this very evening or even a few days before the exposure. In addition, the withdrawal of the Ukrainian Armed Forces means recognizing the legitimacy of the terrorist control over the occupied territories, and subsequently, their sovereignty.

They have already stated it openly.

By pushing Ukraine to abide to the indistinct whims of the occupier, Kanzlerin Merkel, President Macron, and President Trump play into the hands of the occupier, a killer state slaughtering people not only in Ukraine but also in Syria, Libya, Georgia, and Moldova.

Did the world leaders not see the video from Georgia showing the mercenaries from Russia murdering and raping locals? Do they not remember the three-year-old boy, who, feeling that he was dying of the wounds inflicted by the Russian mercenaries, before giving his soul to God said through tears, “I will complain to God about you all, I will tell Him everything...”

Ms. Merkel, Mr. Macron, and Mr. Trump, do you sleep well at night? Doesn’t this little Syrian boy come to you in your dreams? Don’t you care about the souls of the MH-17 victims killed in Ukraine by the Russian BUK? Do you sleep peacefully, do charity events, smile, and still want to cooperate with Russia? Aren’t you consumed by remorse?

Well, remorse is something only those with a holy spirit in their hearts can have. Those who use religion as a cover cannot feel remorse, as demonstrated by Russia, which, like a drunken bear, puts its foot everywhere only to kill and destroy.

Perhaps it is normal for President Macron, France, and the French to give up. This is exactly how most territories gave up to Hitler. Tell me something: isn’t it the reason why Mr. Macron never mentions Charles de Gaulle, who, realizing that France was ready to give up to the tyrant, flew to London where he made a radio call to create French resistance? Because President Macron himself cannot and does not want to resist the Neo-Nazism and is willing to cooperate with Russian fascism. However, President Macron cannot not know the passage from the book of ex-President of France Francois Hollande “Lessons of Power” in which he states:

“The head of the Russian Federation prefers to see an icy strip of conquered lands around his state. His tactics is to encourage his friends to clash with his enemies, and then freeze these conflicts. The gray zone has already formed on the borders with Ukraine, Georgia, Moldova, Azerbaijan. These countries are independent but weakened. In the heat of the moment, compromises are necessary, but they do not solve the problem: fragile peace is established, Russian-imposed realities are becoming the norm. War can be slowed down, but dominance takes root. Putin continues to intimidate to make it easier to negotiate. He does not conquer but takes the territory, sip after sip.” So, forcing Ukraine to surrender, President Macron in no way reminds of de Gaul but of a man who encourages a bear to eat his victim still alive, because even in France they say that Macron teams with Russia, i.e. he decided that, after shaking hands with the murderer, he would easily cleanse away the blood of the murdered from of his hands.

What about Kanzlerin Merkel? Is the Russian money more important than honor and dignity? After all, can Germany, which like no one knows what Nazism is and what slaughter is, not shudder at the groaning of the people killed by chemical weapons in Syria and of the people dying in Ukraine while defending their homeland? The whole world saw her once taken aback by Putin’s disparaging and raunchy joke. Does Kanzlerin Merkel not know the history of Germany and the desire of the former USSR (a descendant of which is Russia) to unite the GDR and the FRG in 1952 on the terms of the USSR, which were very similar to the terms that Russia is imposing today on Ukraine in the Steinmeier Formula? At that time, Germany did not agree because it understood the consequences of communist and KGB activities. So why is Ukraine being forced to act differently today? But money is money, isn’t it?

What about President Trump? He does a lot of good for his country and has a well-deserved rating. But Ukraine is perceived by the US as a bargaining chip in their battles. However, what is the failing of the bloodied and exhausted Ukrainian people to get such attitude? Yes, President Trump called Ukraine the most corrupt country. But, Mr. Trump, tell us honestly, did you truly set the goal for the Republican and the Democratic parties to help the Ukrainians defeat the hydra of corruption? No! On the contrary, the American strategy was not to ask for an audit of the money that were transferred to Ukraine but never made it to the Ukrainian people. And if this goal had been set, would Ukrainian officials and oligarchs, most of them former communists, Komsomol members, and people from the criminal world, be able to steal the US grants? Had they known that all the money stolen in Ukraine would be arrested and that the US were helping to establish a punishment mechanism in Ukraine as in America itself, wouldn’t then President Trump any longer have a reason to call Ukraine the most corrupt country? What about Mr. Volker? How many Ukrainians told him about corruption, how many journalists conducted investigations, and what? Why didn’t Mr. Volker speak about it openly before, why didn’t he demand an investigation as the Ukrainians wanted?

The United States assisted us with military equipment and weapons, for which the Ukrainians are grateful. The Ukrainian American Diaspora also came to the aid of the people (not the government) and is also hurt by the fact that Ukrainians are forced to fight the corruption encouraged, and sometimes covered, by international institutions and leaders. While they could have not encourage it, couldn’t they?

The same applies to the assistance from Europe. So, after the scandal over the Trump and Zelensky conversation, Europe was outraged and emphasized that in five years it had provided 15 billion to Ukraine “for reforms and economy”, of which 8 billion had not been used. But has there been any real audit? And have the Ukrainian corrupt officials ever been asked the question where the money is? No. Europe is also aware that the assistance provided is not reaching the Ukrainian people. Most often, when it comes to Ukraine, it somehow goes to the accounts of certain people in the EU, or the US, or in offshore territories.

On the one hand, America and Europe are helping Ukraine, but on the other, they do not care at least to ask for an audit to find out on what programs the funds that came to Ukraine have been spent and why the Ukrainians are still impoverished after such aid injections. So, maybe it is time to stop lying to yourself and to the world about your intentions to help Ukraine fight corruption and about the possibility of pacifying a drunk bear with a star on the forehead and the KGB habits?

As for the foreign assistance, the Ukrainian people are grateful to the peoples of Europe and America for their support. Ukrainians know how much help has come to the Ukrainian Army from the Ukrainian diasporas as well as the ordinary citizens of different countries.

But now the people of Ukraine are asking the world leaders to stop being economical with the truth and call a spade a spade, recognizing that Russia’s foreign policy is very simple: its troops can never be withdrawn, as the Kremlin thinks in categories of seizure of territories. That is why mercenaries and soldiers from Russia will not be removed and transferred back to Russia because it will be very easy to rename them to the peacekeeping troops on the occupied territories, or even name them the local police. After all, don’t the world leaders remember how the Kremlin painted its tanks white in 2014 to make the occupier a peacemaker? And the Kremlin’s goal is to spread discord and further seize Ukrainian territories. Kremlin even does not hide its real intentions.

So why do the world leaders flirt with the drunken bear? Don’t they know who is behind most of the terrorist attacks in Europe? Don’t they realize that by agreeing to Putin’s terms, they are also endangering their countries in which a car may accidentally explode, or the Novichok poison may be found in a cafe?

Why do the world leaders—Merkel, Macron, and Trump—fool themselves that they do not know that more than 60% of OSCE personnel in Ukraine are citizens of the Russian Federation and that this institution in Ukraine is blind, deaf and dumb? Therefore, any elections in the occupied territories under OSCE surveillance are the Kremlin-supervised activity. After all, Ukrainians have repeatedly watched this organization turn a blind eye to the crimes committed by the Russian mercenaries in Ukraine.

That is why, knowing that Putin is an abomination and a murderer, Ukrainians are appealing to the world leaders not to support any “Steinmeier Formulas” aimed at Russia’s further invasion of Ukraine’s sovereignty and destroying of the Ukrainian state and its people for the mere fact that they are Ukrainians, speak their own language, live on their land, and do not want to be a colony of the drunken bear whose only desire is to kill and implement the ideas of the Communist KGB. And by supporting them, you are supporting the bloody KGB regime, though slightly repainted.

Ukrainians are asking you to support them and not the Ukrainian authorities, who, despite numerous street protests, remain mafia and survive only because the world leaders and communities turn a blind eye to their activities instead of helping the Ukrainian people defeat both the hydra of corruption and the drunken bear who is aware that he is successful because nobody tries to stop him. The only exception is the American night rocket-air strike on the “ikh-tam-nets” (literally “they-are-not-present-there,” a neologism to describe the Russian soldiers allegedly not present in the conflict zone), near the Syrian village of Hisham on February 7-8, 2018, destroying the Russia-operated and Assad-backed armored group. This action became a demonstrative response to the recklessness of the drunken bear and a real deterrent to the further escalation of the conflict.

Although the representatives of the Ukrainian authorities (who are corrupt and, in some cases, have their own agenda) do not consider such actions in the Russia-occupied territories suitable, most Ukrainians are convinced that the insolent drunken bear can and should be stopped. And not only in Ukraine, because he is a real threat to the world as he, sure of his impunity, crosses the red lines.

Hereby, we ask the world leaders not to support the murderer and not to force the Ukrainian people to surrender to the drunken bear, but, on the contrary, to support the people of Ukraine, who are strong in spirit and courageous, ready to fight for their land and their independence.

Фото Global Look Press



Коментарі

  +0 #1 serg 28 окт. 2019 г., 17:59:16
По-перше, реба розібратися в себе , у своєму домі, у своїй державі і де ладу немає, а потім звертатися до світових лідерів. Що ми сами зробили? Руїну!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.