​Президент провів телефонну розмову з Президентом Європарламенту

У рамках інтенсивних консультацій щодо ратифікації Угоди про асоціацію Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем, повідомляє прес-служба Президента України.


Глава Української держави наголосив, що мають бути використані всі можливості для ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

У свою чергу Мартін Шульц підкреслив, що Європейський парламент на боці України, а також підтвердив, що в ЄП є більшість для надання безвізового режиму для українців.

Співрозмовники домовилася продовжити контакти для ефективної координації зусиль.

Раніше Глава Української держави також провів телефонні розмови з Президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером та Президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

Фото president.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.