​Все більше українських мігрантів хочуть виїхати з Польщі до країн Євросоюзу, особливо - у Німеччину

Збільшується число трудових мігрантів з України, котрі хочуть виїхати з Польщі. За словами видання «Puls Biznesu», це проблема, оскільки наступні працівники зі Сходу до Польщі не приїдуть, повідомляє Польське радіо.


«Перспектива відкриття на початку наступного року німецького ринку праці для осіб з-за меж Європейського Союзу вже тривалий час турбує польських працедавців, на яких працюють українці. Декілька місяців тому агентство із працевлаштування Manpower провело анкетування майже 750 громадян України, котрі працюють у Польщі. Виявилося, що виїхати з Польщі хоче щочетвертий з них. Ці дані підтверджує дослідження, проведене нещодавно іншою великою фірмою, яка працевлаштовує українців у Польщі - Personnel Service», - пише газета.

Видання наводить слова голови Personnel Service Кшиштофа Інґльота, який вважає, що «в результаті більшого відкриття інших членів ЄС на працівників з України з Польщі може виїхати від 250 до 500 тисяч осіб».

За словами «Puls Biznesu», трудових мігрантів з України на Захід вабить, у першу чергу, бачення більших заробітків та вищого стандарту життя. Аж дві треті українців хотіли би виїхати з Польщі саме до Німеччини.

Нагадаємо, за звітом Організації економічного співробітництва і розвитку, щоп'ятий з трудових іммігрантів у світі прибув у 2017 році саме до Польщі, яка стала світовим лідером.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.