​Стали відомі подробиці жорстокого вбивства двох українців у Польщі

У вівторок завершився допит 36-річного Сергія С. Українець у ніч з суботи на неділю убив двох своїх земляків у Доброславові у ґміні Пулави Люблінського воєводства. Чоловіку інкримінують убивство з особливою жорстокістю та крадіжку з проникненням, повідомляє Польське радіо.


Трагедія трапилася на терені розплідника плодових дерев і чагарників за декілька кілометрів від міста Пулави. Там жили сезонні працівники, зокрема група громадян України. За словами місцевих жителів, вони ніколи не створювали проблем. Але усе змінилося за останні тижні.

Перш ніж убивця скористався ножем, він вирішив обікрасти своїх колег. У понеділок 2 грудня він пробрався у їхню кімнату та викрав 2400 злотих і речі на суму 50 злотих. Учергове злочинець знову з’явився у ніч з суботи на неділю (7-8 грудня). Цього разу він безпосередньо напав на інших працівників господарства, двох трудових мігрантів з України. Одному з співвітчизників він завдав ножем 18 ударів у груди та живіт. Іншому українцю зловмисник наніс 5 ножових поранень у грудну клітку та шию. Обидва чоловіки померли на місці.

Горлоріз викрав їхні гроші, приблизно 200 доларів, котрі вони мали при собі. Тіла убивця залишив на місці злочину. Їх знайшли наступного дня. Тоді ж до Доброславова викликали швидку та поліцію. Убивцю, у нетверезому стані, схопили того ж дня увечері на терені іншої ґміни.

Злочинець зізнався у скоєному та дав свідчення. Найближчі три місяці 36-річний громадянин України проведе під арештом. Сергію С. загрожує від 12 років до довічного позбавлення волі.

Затриманий убивця. Фото pulawy.lubelska.policja.gov.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.