​День в АТО: ворог 19 разів обстріляв позиції ЗСУ, один боєць отримав поранення

Упродовж дня у районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшилась



Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 20 серпня 2017 року:

Упродовж дня у районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшилась. Сьогодні, на відміну від минулої доби, найбільша активність противника фіксувалась на Луганському напрямку.

Тут, на підступах до Новозванівки, бандити випустили по наших опорних пунктах щонайменше 24 міни калібру 120 та 82 міліметри. Крім того, під ворожим вогнем опинились українські позиції у районі Новотошківського, Новоолександрівки, Троїцького. А в результаті мінометного обстрілу наших укріплень неподалік Попасної, один український боєць отримав поранення.

На Донецькому напрямку бандити двічі били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по Авдіївській промзоні, а неподалік Пісків застосовували міномети різних калібрів.

На Маріупольському напрямку з 82-міліметрових мінометів бойовики відкривали вогонь по наших позиціях біля Павлополя та Чермалика.

Загалом, з початку доби, незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я.

Поряд з обстрілами позицій сил АТО на окупованій частині Донбасу російські найманці продовжують чинити беззаконня. Так, нещодавно, за нашою оперативною інформацією, бойовик 9-го полку морської піхоти у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП у селищі Гусельщикове. В результаті лобового зіткнення на місці загинули двоє бандитів. У Докучаєвську ще один бойовик збив мотоцикліста та намагався втекти з місця пригоди. Аби хоч якось підвищити рівень дисципліни і запобігти пияцтву, ватажки окупантів поширюють брехливу інформацію про активізацію українських розвідувальних груп саме на свята і у вихідні дні.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.