​За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 8 обстрілів позицій наших оборонців

Унаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. Двох наших захисників було поранено. Наразі стан їхнього здоров’я задовільний



Щоденне зведення Міноборони щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Змін у ситуації на лінії зіткнення немає. Російсько-окупаційні війська продовжують чинити систематичні обстріли позицій підрозділів Об’єднаних сил, у тому числі із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Зокрема, минулої доби противник 1 раз застосував міномет калібру 82 мм.

На превеликий жаль, через цинізм і підступність ворога знову маємо втрати у лавах наших захисників.

На Луганському напрямку обліковано 3 обстріли.

Тут вдень окупанти влаштували 20-хвилинний обстріл позицій наших військ поблизу Новолуганського з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, а також застосували ручний протитанковий гранатомет біля Зайцевого.

Ще один сплеск ворожої активності нашим воїнам довелося гасити після 9-ї вечора неподалік Травневого, де 25 хвилин лунали станкові і ручні протитанкові гранатомети, кулемети та стрілецька зброя.

На Донецькому напрямку порушень режиму тиші було 5.

Двічі з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил поблизу Красногорівки.

У другій половині дня ворог в районі Павлополя 20 хвилин обстрілював наших воїнів з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

А на підступах до Авдіївки 40 хвилин вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів.

Біля населеного пункту Піски було зафіксовано активність снайперів противника.

Таким чином, загалом за минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 8 обстрілів. Внаслідок цих дій загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам загиблого Героя.

Світла пам’ять!

Двох наших захисників було поранено. Наразі стан їхнього здоров’я задовільний.

Від початку поточної доби до 12.30 російсько-окупаційні війська здійснили 4 обстріли, усі на Луганському напрямку.

Після опівночі у районі Луганського та близько 11-ї години неподалік Кримського окупанти відкривали вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових гранатометів.

Ще один раз поблизу Кримського противник вів вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів з 10.00 до 10.10.

Автоматичні гранатомети ворог вранці застосував біля Хутора Вільного.

За наявною на цей час інформацією, одного нашого воїна поранено.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.