Звіт ООН про жертви і руйнування на сході України

zvit oon

 
Управління ООН з координації гуманітарних питань оприлюднило звіт про жертви і руйнування в ході АТО в Донецькій і Луганській областях. Так, за даними організації, на сході України вже загинули 3219 людей, ще 8198 отримали поранення.


Крім того, збитків інфраструктурі регіонів оцінили в 440 мільйонів доларів. «За час збройного конфлікту пошкодження отримали понад дві тисячі об'єктів, серед яких 659 громадських будівель, 1230 приватних будинків і 178 офісів», - йдеться в документі.

Так, в Донецьку закриті 70% підприємств, та відновити їх роботу буде дуже складно. Також кілька шахт «були затоплені і тепер потребують ремонту».

У звіті наголошується, що в зоні збройного конфлікту не видається зарплата і соціальні виплати. Банки не працюють на повну силу.

За даними від 18 вересня, число вимушених переселенців всередині країни досягло 275 тис. 489 людей, близько 341 тис. чоловік виїхали в сусідні країни.



Коментарі

  +0 #1 Алекс 21 сент. 2014 г., 12:09:16
А не пора всё это вмести с лица земли и построить новый регион, подобный Калифорнии или на худой коней Дубаи?
ХВАТИТ ГИБЕЛИ УКРАИНСКИХ РЕБЯТ.
Рашистким уродам лютая смерть.
Украина Независимое Государство и РУКИ ПРОЧЬ ОТ НАС.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.