​Літаки режиму Асада і росії продовжують завдавати ударів по населених пунктах в зоні деескалації - 19 загиблих

Літаки режиму Асада І вкс росії завдали ударів по містах Кефренбіл і Хан-Шейхун, районам Бидама і Михамділ, селах Хас, Бсіда, Рекая, Марритхирма, Сихаян, Мсибін, Кеферін, Кеферседжне, Термела, Бсанкол, Урейнібе, Ерменая, Кирміт, Сермін, Хіш, Абіеін і Амріе в зоні деескалації в Ідлібі, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


За даними Управління цивільної оборони Сирії («Білі каски»), у результаті авіаударів загинули 19 і поранення отримали 20 осіб. При цьому в Хан-Шейхуні загинули три, в районі Михамділ - 15 і селі Кирміт одна людина, більшу частину з яких складають жінки і діти.

Сили цивільної оборони продовжують проводити пошуково-рятувальні роботи. Кількість загиблих і поранених може зрости.

Джерела зі збройної опозиції повідомили в соціальних мережах, що удар по Хан-Шейхун і селах Сермін і Кефренседжне завдали літаки вкс росії, які піднялися в повітря з авіабази Хмеймім.

На минулих 17 вересня 2018 року в Сочі переговорах між президентами Туреччини та росії була досягнута домовленість про створення демілітаризованої зони в сирійському Ідлібі.

З часу укладення сочинських домовленостей по Ідлібу свої будинки залишили понад 553 тисяч сирійців.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.