​Кількість вимушених переселенців в Ємені зросла майже на 400 тисяч чоловік

Близько 393 тисяч чоловік в Ємені стали вимушеними переселенцями з початку 2019 року через триваючий збройний конфлікт. Про це повідомило єменське представництво Міжнародної організації з міграції (IOM) в Twitter, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


У Ємені сотні тисяч людей залишили свої будинки у зв'язку з триваючим збройним конфліктом. IOM і Управління Верховного комісара ООН у справах біженців ведуть спільну роботу з підтримки зусиль єменців по будівництву тимчасових притулків і таборів, йдеться в повідомленні.

У Ємені з початку року свої будинки покинуло близько 393 тисяч чоловік, зокрема через бої і збройний конфлікт, зазначається в повідомленні.

Міністр соціальних справ і зайнятості Ємену Ібтіхадж аль-Камаль на Міжнародній конференції з розвитку і народонаселення в Найробі 15 листопада заявила, що за роки конфлікту в Ємені свої будинки покинули більше двох мільйонів жінок.

У Ємені з 2014 року триває збройний конфлікт, в якому, з одного боку, беруть участь повстанці шиїтського руху «Ансаруллах» і прихильники поваленого президента Ємену Алі Абдуллаха Саліха, а з іншого - урядові війська, лояльні президентові Абдураббу Мансуру Хаді.

З 2014 року хусіти утримують контроль над частиною регіонів країни, включаючи столицю Ємену Сану.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.