​Друг і радник Трампа, заарештований ФБР у п’ятницю, розгляне можливість співпраці з Мюллером

Роджер Стоун, давній друг і радник президента США Дональда Трампа, заявив у неділю, що він розгляне можливість співпраці зі спецпрокурором Робертом Мюллером, який розслідує втручання росії на виборах 2016 року, і обговорить свої розмови з президентом США, повідомляє «Голос Америки».


Стоун, якого кілька днів тому звинуватили в дачі неправдивих свідчень, перешкоджанні правосуддю і спробах вплинути на свідків у зв'язку з кампанією Трампа, заявив програмі «На цьому тижні» на каналі АВС, що він визначить ступінь співпраці з розслідуванням Мюллера після того, як його адвокати «дещо обговорять».

«Якщо були якісь порушення з боку інших людей з передвиборного штабу, про які я знаю (а я про таких не знаю), то я б, звичайно ж, дав чесні свідчення», - додав він.

66-річний Стоун, якого заарештували рано вранці в п'ятницю в своєму будинку у Флориді в ході операції ФБР, заперечує будь-які порушення зі свого боку. «Я заявлю про свою невинність за цими звинуваченнями, і я буду наполягати на цьому в суді, - сказав він через кілька годин після свого затримання. - Я вважаю, що це розслідування має політичне підґрунтя».

Коли в п'ятницю він вийшов з суду, внісши заставу в 250 тисяч доларів, щоб залишатися на свободі до судового розгляду, Стоун сказав: «Я чітко дав зрозуміти, що не буду свідчити проти президента, тому що в цьому випадку мені доведеться давати неправдиві свідчення проти нього».

Стоун сказав на каналі АВС, що якщо він співпрацюватиме з Мюллером, він «також дасть чесні свідчення по будь-яких інших питаннях, включаючи будь-які контакти з президентом». «Ми, справді, розмовляли по телефону, але ці контакти носили політичний, добропорядний характер, і, зрозуміло, ніякої змови з росією немає», - сказав Стоун. За словами Стоуна, він ніколи не обговорював з Трампом співпрацю з росією.

«Всі мої дії захищені гарантованим Конституцією правом на свободу слова. Саме цим я і займався, це і називається політикою», - сказав він.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.