Кличко особисто розібрався із забудовниками на Троєщині

zabudovniki klichko

 
Будуючи житло у столиці, забудовники повинні забезпечити зведені ними мікрорайони об’єктами інфраструктури для мешканців багатоповерхівок – дитячими садочками, школами, стадіонами, дитячими майданчиками та паркінгами. Про це під час робочої зустрічі з забудовниками та мешканцями 20-го мікрорайону на Троєщині заявив Київський міський голова Віталій Кличко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-служб Київського міського голови.


Кличко зазначив, що кілька днів тому до нього звернулися громадяни, які повідомили про конфліктну ситуацію у 20-му мікрорайоні на Троєщині. Замість запланованого паркінга на 1400 місць забудовник зводить багатоповерхівку на кілька секцій, змінивши при цьому план забудови мікрорайону, та зволікає з будівництвом дитячого садка і школи.

«Я особисто приїхав на місце конфлікту, щоб разом з представниками забудовника та громадою знайти рішення для виходу з цієї ситуації», - наголосив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що ключове завдання для забудовника мікрорайону – сконцентруватись на будівництві дитячого садка і школи. «Щодо будівництва багатоповерхівки на місці паркінга – пропоную тимчасово призупинити це будівництво, поки не буде вирішене питання щодо інфраструктурних об’єктів. Зараз ми формуємо бюджет міста на наступний рік. І ми зробимо особливий акцент, аби віднайти кошти у цьому бюджеті на будівництво садочка і школи», - сказав міський голова.

У свою чергу, головний архітектор Києва Сергій Целовальник запропонував забезпечити обіцяні забудовником паркінгові місця для мешканців житлового комплексу на Закревського у 9-поверховому паркінгу торговельно-розважального комплексу, який планує звести забудовник поблизу мікрорайону.

Також за пропозицією мера Києва буде невідкладно створена робоча група з представників районної адміністрації, забудовника та мешканців мікрорайону щодо вирішення будівельного конфлікту на Троєщині.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.