​Столичні правоохоронці розшукують 25-річного хлопця, який не виходить на зв'язок із рідними

Батько зниклого розповів правоохоронцям, що 19 жовтня 2016 року син виїхав з дому на автомобілі «Мерседес Віто» з державними номерами АМ 7855 АІ до Житомира. Ввечері син сказав батькові, що збирається їхати до Києва, але де саме він знаходиться, не повідомив. Після цього на телефонні дзвінки він не відповідав і до теперішнього часу не повернувся додому.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Також працівники поліції встановили свідка, який бачив хлопця у Житомирі. На своєму автомобілі він направлявся в сторону Києва, взявши із собою близько восьми пасажирів.

Рудюк Денис Васильович, 1991 р. н., зріст 170 см, волосся світле, коротке. Характерні ознаки: на плечі лівої руки є татуювання у вигляді крил та слід від операції на лобі. Був одягнутий у балонову синю куртку, сині джинси, сині кросівки та кофту із горизонтальними полосами чорно-біло-червоних кольорів.

Якщо відоме місцезнаходження хлопця або маєте будь-яку інформацію про нього, просимо звертатися до Подільського управління поліції на вул. Хорива, 20 або телефонувати за номерами: (044) 425-24-34, 098-662-50-02, «102», повідомляє прес-служба відомства.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.