​На час проведення «Євробачення-2017» у Києві буде частково перекрито рух транспорту (схеми)

У межах проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у столиці з 24:00 25 квітня до 24:00 18 травня вводяться тимчасові обмеження руху для транспортних засобів і пішоходів в центральній частині міста.


Про це повідомляє прес-служба Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

За інформацією КМДА, з 24:00 25 квітня до 24:00 18 травня буде заборонено рух пішоходів на вулиці Хрещатик (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної нижньою частиною тротуару на непарній стороні вулиці Хрещатик) та обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках: на вулиці Хрещатик (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Михайлівської) та на вулиці Прорізній (від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик).

Також з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня обмежать рух транспортних засобів і пішоходів на таких вулицях: вул. Микільсько-Слобідській в обох напрямках (від вулиці Панельної до вулиці Митрополита Андрія Шептицького); вулиці Митрополита Андрія Шептицького (від вулиці Микільсько-Слобідської до вулиці Раїси Окіпної).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги). Також буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів в обох напрямках із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вулиці Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи), а 7 травня з 13:00 до 24:00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках: на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного); на Петрівській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).

Окрім цього, у межах проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу «Євробачення-2017» вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках із 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вулиці Інститутській (від вулиці Ольгинської до провулку Кріпосного); на вулиці Садовій (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського); на вулиці Липській (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського); на вулиці Шовковичній (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського).

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, завчасно спланувати маршрути руху, неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху.

Фото toursdekiev.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.