​Столична поліція завадила киянину «покататися» на чужій іномарці

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про затримання чоловіка, який на вулиці Червоноткацькій намагався заволодіти чужим автомобілем. На адресу виїхала слідчо-оперативна група, аби задокументувати подію, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на місці правоохоронці оглянули автівку та опитали правопорушника. Ним виявився місцевий житель, 1992 року народження. Раніше він у поле зору поліцейських не потрапляв, а свій вчинок пояснив тим, що просто хотів покататися.

«Під час патрулювання колеги помітили біля іномарки незнайомця, дії якого здалися їм підозрілими. Вони зупинилися для перевірки, а коли виявили на автівці пошкодження, затримали чоловіка для з’ясування усіх обставин», - зазначив начальник управління поліції.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисника затримали.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.