​У Деснянському районі в маршрутці затримали грабіжника

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж: свідки події затримали зловмисника та чекають на поліцію. На вулицю Драйзера виїхала слідчо-оперативна група для документування події, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Правоохоронці опитали потерпілу та очевидців. Встановлено, що під час руху маршрутного автобуса на зупинці невідомий витягнув із сумки 54-річної жінки гаманець із грішми та банківськими картками. Киянка почала кликати на допомогу, тож правопорушника затримали свідки та зателефонували у поліцію.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний уродженець Львівської області, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та грабежі. Чоловік упродовж місяця перебував у розшуку за вчинення злочину на території Полтавській області.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото Інформатор



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.