​У столиці поліцейські склали протоколи на чоловіка, який пошкодив бюлетні

До поліції звернувся голова виборчої комісії та повідомив, що на виборчій дільниці по вулиці Празькій 56-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння порвав свої бюлетні. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Працівникам поліції свої дії чоловік пояснив тим, що він не підтримує жодного з кандидатів і не хотів, аби хтось міг скористатися його бюлетенем. За результатами тесту, правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,05 проміле).

Правоохоронці склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує адміністративний арешт до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо: у Дарницькому районі нетверезий чоловік пошкодив бюлетень. На киянина склали два адміністративні протоколи – за дрібне хуліганство та появу у громадських місцях у п’яному вигляді.

До поліції звернулася голова дільничної комісії та повідомила про порушення виборчого законодавства.

На місці події слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції встановила, що на виборчий дільниці 34-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані сп’яніння, отримав бюлетень і навмисно розірвав його.

Поліцейські склали на виборця адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. ст. 178 (Поява в громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкції статей передбачає адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Фото Politeka.net



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.