​У столиці двоє іноземців і киянка вирізали 80 метрів кабелю урядового зв’язку

Двоє іноземців та жінка проникли до телефонного колодязю, звідки вирізали близько 80 метрів дротів. Зловмисники нанесли збитків на суму 20 000 гривень. Розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


У ході відпрацювання Дніпровського району міста Києва оперативники столичної поліції помітили підозрілих чоловіків та жінку, які «крутилися» у дворі будинку на вулиці Сулеймана Стальського. Тож правоохоронці вирішили простежити за ними.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку столиці Віталій Отрудько розповів, що чоловіки відкрили люк та залишилися чекати на вулиці, а жінка спустилася до технічного колодязю та вирізала кабель.

«Зловмисниця за допомогою інструментів вирізала близько вісімдесяти метрів кабелю. Після чого, чоловіки перерізали вказаний кабель на шматки, та поскладавши все до сумки, всі троє ринулися тікати з місця злочину. Однак ми відразу затримали їх та викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції», – повідомив Віталій Отрудько.

Зловмисники: 24-річна місцева мешканка та двоє уродженців іншої держави, 1956 та 1976 років народження. Усі троє раніше потрапляли у поле зору правоохоронці за крадіжки та зберігання наркотиків.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вилучили у них викрадений кабель урядового зв’язку та знаряддя вчинення злочину.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Наразі поліція перевіряє причетність затриманих до аналогічних злочинів по місту Києву.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +0 #1 Тарасик 26 июл. 2019 г., 18:27:27
Наверняка: 2 европейца, кроме украинки...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.