У БЮТ роз’яснили, за що партія провладних аборигенів відповідатиме перед іноземною Фемідою

aborigeny

 
Не пройшло й трьох днів після гучних заяв Віктора Януковича про те, що він готовий бігти до суду, якщо опозиція знайде докази та аргументи для притягнення його до відповідальності, як на Банковій перелякались такого сценарію та дали задній хід.


До влади Януковича нарешті дійшло, що в іноземних судах рішення під суфлер Банкової не ухвалюють.

Оскільки влада знає, що завинила, розуміє, що стовідсотково програє в чесних судах і що колись треба буде відповідати за брехню, злочини та сфабриковані справи, міністр юстиції Лавринович невдало спробував зберегти обличчя режиму.

«Головний юрист країни» повідомив сьогодні журналістам, що Україна не зобов’язана виконувати рішення іноземних судів. Вочевидь, влада готова виконувати лише рішення кишенькового Печерського районного суду.

Між тим, по-перше, такі заяви є свідченням визнання владою вини та небажанням виконувати рішення незаангажованих судів. А по-друге, «фізик» Лавринович мав би знати, що якщо абориген із Зімбабве буде розповсюджувати брехню в українських ЗМІ, то навіть громадянин Зімбабве може бути притягнутий до українського суду через свою брехню.

Щоб не чекати, поки влада зрозуміє аналогію, розшифровуємо: українські аборигени, які тиражують брехню за кордоном так само, як і абориген із Зімбабве, можуть постати перед іноземною Фемідою, якщо брешуть іноземним мас-медіа.

Тому констатуємо, що режим Януковича своєю відмовою виконувати рішення незаангажованих судів фактично визнав, що справедливі судові рішення будуть не на його користь, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.