​Трамп заявив, що не отримує допомоги на виборах від інших країн щодо його переобрання

Президент США Дональд Трамп у вівторок заявив, що жодна країна не намагається допомогти йому виграти вибори. Слова прозвучали після того, як високопоставлений представник розвідки розповів законодавцям про спроби росії втрутитися у цьогорічні вибори і сприяти переобранню Трампа, повідомляє «Голос Америки».


«Я не хочу будь-якої допомоги від жодної країни і не отримую допомоги від жодної країни», - сказав Трамп журналістам на прес-брифінгу наприкінці дводенного візиту до Індії.

Раніше, після брифінгу для членів Конгресу, Трамп змістив в.о. голови Національної розвідки Джозефа Магуайра, замінивши його послом США до Німеччини Річардом Гренеллом, якого називають лояльним до Трампа.

На прес-конференції Трамп відкинув повідомлення про усунення Магуайра, заявивши, що його потрібно було замінити «за статутом».

Влада США відзначає, що росія останнім часом активізувала пропагандистську кампанію з метою допомогти сенатору від штату Вермонт Берні Сандерсу отримати президентську номінацію від Демократичної партії.

Розвідтовариство дійшло висновку, що росія втручалася в президентські вибори 2016 року, хоча москва це заперечує. Трамп також ставив висновки розвідки під сумнів і неодноразово критикував розвідувальні відомства.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.