​Озброєна місія ОБСЄ - є чистою водою абсурд…

Я завжди з великою повагою ставився до Георгія Перепелиці, одного з найбільших авторитетів з питань національної безпеки та її військового аспекту. Ми часто зустрічалися з ним на засіданнях спецради в Інституті проблем міжнародної безпеки, де я працював більше, ніж десять років. Його виступи завжди були взірцем професіоналізму та чіткої громадянської позиції.


До таких виступів належить і його ефір на Укрлайфі, залізна логіка якого просто руйнує всі пропагандистські химери путіна-Меркель-Олланда-Порошенка. Я не буду переказувати весь цей виступ, лейтмотив якого є дуже страшним, а саме: над нами нависає чорна хмара остаточної капітуляції перед росією, до якої нас підштовхують цинічні євробюрократи, російський хижак-агресор та слабкий та водночас безмежно жадібний Порошенко.

Все це ми і так знаємо, однак часто телекартинка та коментарі «ботів» затьмарюють розуміння катастрофи, яку так звані «Мінські домовленості» наближують у прогресії. (До речі, він навів цифри, які свідчать про те, що кількість втрат під час так званого «перемир'я» вже перевищує кількість втрат під час активних бойових дій. А також те, що після Мінська-2 російські загарбники збільшили кількість контрольованої території на 5000 квадратних кілометрів).

Серед положень пана Перепелиці вважаю за необхідне поставити акцент на наступних:

1) Україна має ресурс нанести тактичні поразки російським бойовикам, припинити тиск на Україну та вимоги до неї, але ПРИ ЦЬОМУ КЕРІВНИЦТВІ ЦЕ НЕМОЖЛИВО. Крапка. Кожен день та час знаходження Порошенка та його кліки при владі означає поглиблення латентної капітуляції.

2) Пропагандистська теза про «озброєну місію ОБСЄ», якою Крендель всіх годує як найважливішою частиною свого геніального плану, є чистої води абсурд, оскільки за визначенням функція ОБСЄ - є функцією спостереження.


Олексій Шевченко, facebook.com

Фото twitter.com/TheBankova



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.