​Видозмінені диктаторські закони 16.01.2014 від нинішніх «демократів»: вже внесені

Влада від Порошенка вже повноцінно повторює тактику януковича, бажаючи загнати народ у стійло. Але якщо януковичу і його когорті необхідно було, в порушення усіх законів, терміново проголосувати диктаторські закони, то Порошенко, який тримає кишеньковий парламент, робив це поступово. І нині, завдячуючи експертам Національної Асамблеї Громадянського Сектору України і безпосередньо його голові Івану Петухову, кожен українець може побачити, які закони, що були названі диктаторськими, нині є в українському законодавстві і хто такий закон подавав.


Також можна побачити й інші закони, жорсткіші за диктаторські, які теж порушують права людей. Але нині про це – ніхто не говорить, окрім громадських активістів, які зацікавлені не в отриманні влади і коштів, а у дотриманні прав людини, європейських стандартів та демократичних норм.

Тож, редакція «Конфлікти і закони», впродовж вже піднятій темі, що розглядалась під час круглого столу «Чому в Україні заохочується цензура?», публікує і таблицю, з якої видко, які диктаторські закони вносять в законодавство ті, хто прийшов до влади під демократичними гаслами і на крові Небесної Сотні. І, як каже ще Біблія: по справах їх упізнаєте їх. А по справах українського парламенту видко, що більшість народних депутатів України без вагань допомагають Порошенкові будувати тоталітарну державу.

Депутати-послідовники впровадження норм і положень злочинних законів від «16 січня» та запроданці-гармонізатори українського законодавчого поля з законами, що діють у РФ, та їх мотлох

Для детального перегляду таблиць відкривайте картинки у новій вкладці!

Для детального перегляду таблиць відкривайте картинки у новій вкладці!

Фотоколлаж «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.