​То хто є «російськими агентами»?

Схоже, справи з нашою владою ще гірші, ніж можна було уявити. Номери «мічених купюр», які хтось із рф (Курченко) нібито передав комусь в Україні (оточення Саакашвілі) були відомі в СБУ (!). Це могло б статися лише в одному випадку - у випадку співпраці СБУ з фсб. Крім того, росіяни передали українським «партнерам» аудіозапис діалогу чи то Курченка-Саакашвілі, чи, вірогідніше, двох російських пранкерів (бо голос Курченко ніким із його знайомих не підтверджується).


Так ось чому - на знак подяки і прихильності - Ю.Луценко напередодні, по суті, оголосив різке погіршення у відносинах Банкової зі США: він заявив, що робота ФБР, яке (відповідно до міжвідомчої угоди) працювало спільно з НАБУ, є незаконною. Таким чином, схоже, «наша» влада запевнила росіян у відданості. Зрештою, підхід НАБУ-ФБР до головного витоку корупції в Україні не залишив Порошенку вибору. І вони його зробили.

Як і в попередньої «коза ностри», іншого шляху, ніж повільного влиття в рф, у них немає. Але поки що вони чомусь намагатимуться це маскувати. Не виключено, правду буде видно по тому, як вони зараз передаватимуть ОРДЛО під уже офіційний контроль рф, відгородивши окуповану територію від України миротворцями і виконуючи «Мінські домовленості». Федералізація, право вето ОРДЛО (рф) на українські закони...

Розчарування Пєскова і Опоблока звільненням М.Саакашвілі теж може тут бути опосередкованим доказом саме такого розвитку подій. Хоча тверезі голови давно твердили, що будь-яка олігархічна влада в Україні неминуче завершить злиттям із прародіной.

Vassyl Laptiichuk, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Oleg Hardin



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.