​Слободяник розповів про розбір конструкцій на Майдані: Це стане уроком для влади

Розбір активістами ганебних конструкцій на Майдані Незалежності стане уроком і для міської ради і для Адміністрації Президента, адже люди показали, що не віддадуть владі місце свободи українського народу. На цьому наголосив член Політради партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Іван Слободяник в ефірі Newsone, передає прес-служба РНС.


«Конструкції не були комунальною власністю, як це зараз кажуть, це власність компанії «Зінтеко», яка за державні кошти вже не перший раз забудовує Майдан як тільки ми збираємось на акції. Є достовірна інформація, що, як тільки ми подаємо заявку про проведення акції, під тиском АП якась інша організація чи установа подає заявку на свою акцію і під цим приводом забудовується Майдан. Нам вже не вперше не дають можливість встановити сцену і нормально проводити захід на Майдані. Але люди вчора повернули собі Майдан. Це буде дуже хорошим уроком і для компанії «Зінтеко», і для міськради, і для АП», - зазначив він.

Вчора відбувалися вибори у рф і активісти вийшли на Майдан також і з гаслом «путінізм в Україні не пройде».

«Ті методи, які використовує Порошенко відносно українського політикуму, дуже схожі на путінські. Це беззаконня зі сторони поліції, посилення одного олігарха, це може скинути нас в прірву диктатури. Ми цього в України не дозволимо», - зазначив Слободяник.

Іван Слободяник заявив про продовження акцій прямої дії на «стовпи» режиму Порошенка.

«Ми складаємо список найбільших негідників, які нам блокують роботу і дестабілізують всю країну. Ми також продовжимо розробку пакетів законів, прийняття яких ми вимагаємо. Ми плануємо також ближчим часом зібратися біля Парламенту, щоб вимагати прийняття цих законів, в тому числі законопроект про імпічмент», - зазначив Слободяник.

Він наголосив, що, мабуть вперше в історії України, зареєстрований нардепом Дерев’янком законопроект про імпічмент в Парламенті був просто виключений з порядку денного.

«Без наявності процедури імпічменту Президента, пакету антикорупційних законів, нового закону про вибори ми не змінимо систему, завжди будуть суспільні потрясіння», - вважає він.

Розібрані конструкції на Майдані. Фото зі сторінки ФБ Михайла Саакашвілі




Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.