​У РНС заперечили причетність чоловіка з вибухівкою до партії та виступили категорично проти насильства

Чоловік, якого сьогодні затримали у метро з вибухівкою, не є ні членом партії РУХ НОВИХ СИЛ, ні її активістом. РУХ НОВИХ СИЛ ніколи не використовує насильство у своїй політичній боротьбі, на відміну від чинного режиму Порошенка. Офіційне спростування закидів Антона Геращенка РУХ НОВИХ СИЛ опублікував на сторінці у Фейсбук, повідомляє прес-служба РНС.


РУХ НОВИХ СИЛ заявляє, що не використовує і ніколи не використовував насильства як метода політичної боротьби.

«Ми віримо в масовий мирний протест, тому що тільки в такий спосіб можна вивести нашу країну з глухого кута олігархічної системи на шлях швидкого розвитку, де панує не свавілля, а право. Саме принципова відмова від насильства відрізняє нас від президента Порошенка та його поплічників. Це вони використовують провокації та відверте насильство проти нас як опозиційного руху – зокрема, кидають в бій проплачених «тітушок» біля власного будинку в Козині, влаштовують силовий розгін наметового табору біля Верховної Ради з приниженням гідності активістів, яких екс-беркутівці поставили на коліна, незаконно і брутально видворяють Михайла Саакашвілі з країни», - зазначають у РНС.

РУХ НОВИХ СИЛ закликає ЗМІ поширити правдиву інформацію, що ніякого відношення до РНС громадянин Гресик не має.

«Він не є ані членом нашої партії, ані нашим активістом. Заява «посіпак» Авакова – Антона Геращенка та Зоряна Шкиряка, які запевняють у зворотньому, – це брехня, яка має на меті дискредитувати наші мирні масові протести», - запевняють партійці.

Крім того, у РНС звернули увагу на листування політтехнолога Медведєва з Порошенком із закликами застосовувати насильство проти Саакашвілі.

«Чітко видно, що Порошенко вирішив, що «можна і потрібно використовувати насильство проти Саакашвілі». Тож ми не тільки ніколи не вдаємося до насильства, навпаки насильство використовується чітко проти нас. Тому коли на тлі сьогоднішньої істерії у Верховній Раді з'являється якийсь засланий козачок з «вибухівкою», якого в РНС ніхто не знає і якого хочуть прив'язати до нас, то це наводить на думки про те, що вони шукають нові приводи для насильницьких дій проти нашої політсили. Наша лінія абсолютно очевидна і прозора для всіх - ми впевнені, що ми можемо перемогти тільки мирними методами, а Порошенко не тільки викрили, в перехопленому хакерами листуванні, в плануванні насильства, але й всі вже бачили на кадрах мого захоплення, як вони до насильства вдаються», - заявив Михайло Саакашвілі.

«Якщо Антон Геращенко прийде в офіс РНС і сфотографується, а потім його затримають з вибухівкою чи якимись забороненими предметами, чи коли він щось курить чи нюхає, то це не означає, що Антон Геращенко має відношення до РНС», - зазначив нардеп Юрій Дерев’янко.

Фото зі сторінки facebook.com/anton.gerashchenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.