​Науковці дослідили - Пентагон викидає більше парникових газів, ніж Португалія

Викиди парникових газів Пентагону, установи, що опікується збройними силами США, досягли 59 мільйонів тон у 2017 році. Про це йдеться в дослідженні університету Брауна, проведеного в рамках проекту «Ціна війни», повідомляє «Голос Америки».


Близько 70% енергії споживається збройними силами США під час згоряння авіаційного та дизельного палива при перекиданні американських військових та озброєння.

Міністерство оборони США найбільше в світі споживає викопного палива серед організацій, що чинить значний вплив на зміну клімату, говорять науковці.

Якщо б Пентагон був країною, він був би на 55-му місці серед найбільших забруднювачів повітря парниковими газами, говорить Нета Кроуфорд, співавтор дослідження та політолог Бостонського університету.

«Є значна можливість зі скорочення викидів», - додає вона.

Найбільшим забруднювачем повітря парниковими газами є Китай, згідно до даних Глобального вуглецевого атласу.

Пентагон втілює низку ініціатив зі зменшення викидів парникових газів у атмосферу.

Будівля Пентагону. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.