У МВС пояснили навіщо перекваліфікували справу про побиття Тетяни Чорновол

chprnovil pobittya

 
У МВС справу щодо нападу на журналістку Тетяну Чорновол перекваліфікували з «хуліганства» на «нанесення тяжких тілесних ушкоджень» за статтею 121 Кримінального кодексу. Про це повідомив народний депутат фракції «УДАР» Валерій Пацкан після зустрічі опозиційних депутатів із першим заступником міністра внутрішніх справ Віктором Дубовиком, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Таке перекваліфікування справи дає МВС, за словами замміністра, більш широкі можливості для оперативно-розшукової діяльності по справи. Замміністра запевнив нас, що це допоможе прискорити розкриття справи, однак про конкретні часові рамки так нічого і не відповів», - наголосив Пацкан.

Також Пацкан розповів, що у МВС обіцяють до кінця дня розблокувати вулиці урядового кварталу Києва, зменшити контингент силовиків, які блокують вулиці.

За повідомленням прес-служби МВС України, сьогодні міліція затримала третього підозрюваного у справі про побиття журналістки Тетяни Чорновол.

«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновіл та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали третього підозрюваного, який перебував у розшуку», - сказано у заяві відомства.

Як відомо, у розшуку перебував Сергій Котенко, 1984 року народження. Наразі затриманого допитують, додали в МВС.



Коментарі

  +2 #1 хрін 26 дек. 2013 г., 19:26:52
Ну й тупиє, ну й тупиє ці МВС. Кожен школяр скаже, що це розбійний напад з нанесеннях тяжких травм, що загрожують життю.
  -3 #2 гость 26 дек. 2013 г., 19:31:24
А ПОЧЕМУ НА ЗАПИСИ ВИДЕОРЕГИСТРАТОРА СТОИТ ДАТА 2010.01.02?
  -3 #3 Константин 26 дек. 2013 г., 19:52:55
а почему когда бьют женщин пресса и оппозиция не кричит об этом на всю страну? а когда журнашлюшек бьют так сразу вони столько что тошно уже!!! видео смотрел ... когда будет полная версия без вырезанных кадров???? и причем тут политика? гнилой пиар оппозиции.............
  +1 #4 автомат калашникова 26 дек. 2013 г., 20:03:12
[quote name="Константин"]а почему когда бьют женщин пресса и оппозиция не кричит об этом на всю страну? а когда журнашлюшек бьют так сразу вони столько что тошно уже!!! видео смотрел ... когда будет полная версия без вырезанных кадров???? и причем тут политика? гнилой пиар оппозиции.............[/quote]
Константин Вы - подонок, тварь, мразь, сволочь или просто член в штанах? Пресса всегда кричит когда брют женщин и других. Но такие как вы подонки и говномрази, не знают что такое ОБЩЕЧЕЛОВЕЧЕСКИЕ ЦЕННОСТИ. ТАК ВОТ, ГАНДОН, ЖЕЛАЮ ЧТОБЫ ТВОЮ ДОЧЬ И ЖЕНУ ТАК ОТДЕЛАЛИ ГОПНИКИ ЯНУКОВИЧА (а если его не сместить, подобное случится скоро) только потом не гони в милицию и к журналистам. прими как должное: хозяин имеет право
  +3 #5 Петро 26 дек. 2013 г., 20:03:17
і що хтось думає що їх засудять??? У них напевно є чималий "багаж", а пропопохоронні органи України присудять їм у кращому випадку, мінімальне, нижче нижньої межі "покарання". Хіба це суд? Вм\иродків треба судити народним судом, і вирок повинен звучати: НА ПАЛЮ!!! Тоді "тітушки може задумаються!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.