Керівник ТВі не знає, коли виплатить працівникам телеканалу зарплати

fleshmobzarplatnya

 
Теперішньому представнику керівництва телеканалу ТВі Максиму Урбанському запропонували приїхати на перемовини з колективом до 11:00 у зв’язку з невиплатою заробітної плати, в інакшому випадку колектив буде вимушений звернутися до міліції. Оскільки він вчасно не прийшов на зустріч, журналісти таки змушені були викликати правоохоронців. На запитання працівників, чому їх не допускають до робочих місць, директор ТВі відповів, що наразі в приміщенні телеканалу технічно немає змоги працювати, тому що на другому поверсі відімкнули електроенергію.


«Ми тут зібралися і звісно ж попередили перед тим Максима Урбанського, що якщо нас не пустять до 11:00, то ми викличемо міліцію. Він розповів всім нам, що нас ніхто і не повинен був пускати на робочі місця. Проте на наші зустрічні питання, що у нас залишилися персональні речі на робочих місцях, ми у відповідь нічого конкретного не отримали. На рахунок зарплатні він наголосив, що буде виплачувати борги колись і потрошку і що всі претензії ми маємо пред’являти до попереднього керівництва. Натомість очевидно, що нас вкотре проігноровано. А ми і надалі будемо колективом збиратися тут, щоб протестувати проти свавілля. Так ми цього не залишимо», - розповіла член Комітету первинної профспілкової організації «Професійна спілка телеканалу ТВі» Анастасія Бобкова.

Вже пізніше у розмові з головою Незалежної медіа-профспілки Юрієм Лукановим, Максим Урбанський готовий підписати галузеву угоду (ред. – імовірно, що він мав на увазі колективну угоду) між телеканалом та трудовим колективом. Хоча на запитання Юрія Луканова, коли це може відбутися, керівник ТВі не зміг відповісти.

«Моє питання, хто все-таки є власником нашого телеканалу, Максим Урбанський проігнорував. Хто його назначив на посаду директора, він також не відповів. Пан Урбанський говорив, що я взагалі звільнена, хоча зі мною ніхто не розрахувався», - розповіла режисер каналу ТВі Світлана Бойко.

«Пан Урбанський потрапив у дуже складну ситуацію. І це є ілюстрацією того, що менеджменту та власникам українських медій дешевше працювати в правовому полі, вчасно платити зарплатню колективу, ніж потім шукати виходу зі складних, почасти, патових ситуацій», - так коментує ситуацію голова Київської медіа-профспілки Юка Гаврилова.

НМПУ докладе всіх зусиль до відновлення порушених трудових прав телеканалу ТВі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.