Загальноукраїнська квартирна афера – як колектори «Вектор Плюс» та приватний нотаріус під «крилом» міліції роблять українців «бомжами»

kolektor rivne

 
Чи реально в Україні прокинутися «бомжом» - без рішення суду, без закону? Так, реально! Колекторська фірма ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» за допомогою приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Суперфіна Бориса Михайловича переоформляє квартири громадян на колекторську фірму без рішень суду, без договорів – лише одна дія в реєстрі – і ти вже не власник квартири!!!


І дана афера проводиться в масштабах всієї країни – оскільки нотаріус Суперфін Б.М. працює не покладаючи рук – цілодобово, без вихідних та обіду, та ще й за трьома (при встановленій законом одній) юридичній адресі.

Приватний нотаріус, виконуючи в даному випадку функції державного реєстратора, без вчинення жодних нотаріальних дій, проводить в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно дії по реєстрації права власності за ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс».

Більше того, щодня таких операцій він встигає вчинити не менше тридцяти по всій Україні, а власники майна про це нічого не знають!

Окрім того, приватний нотаріус вчиняє ці дії ЗА НАЯВНИХ АРЕШТІВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО!

ТОБТО ІДЕ ПРЯМЕ, НЕСАНЦІОНОВАНЕ ВТРУЧАННЯ В РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО!

А далі ще цікавіше – за допомогою міліції представники «Вектор Плюс» проникають до квартир, виносять всі речі, змінюють замки (це все без жодного рішення суду про примусове входження чи виселення).

Після звернення до міліції про вчинення злочину представниками «Вектор Плюс» та приватним нотаріусом Суперфіном Б.М. – міліція не вносить відомості до ЄРДР (за вказівкою керівника міліції).

А далі конкретно. В місті Рівному вже є декілька постраждалих від цієї квартирної афери. Так, сім’я Синюків у 2007 році взяла кредит у ТАС-Комерцбанку на придбання трикімнатної квартири по вулиці Набережна. Квартира була передана в іпотеку. У 2008 році ТАС-Комерцбанк продає свій кредитний портфель Сведбанку. За цей час кредит справно платиться. У 2012 році Сведбанк продає кредитний портфель колекторській фірмі – ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс». В січні 2014 році ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» звернулися до суду із позовом до Синюк С.Я. про звернення стягнення на предмет іпотеки.

Рішенням Рівненського міського суду від 07.08.2014 року в позові про звернення стягнення на іпотечне майно «Вектор Плюс» було відмовлено. Згідно Рішення Апеляційного суду Рівненської області від 20.10.2014 року рішення набрало законної сили. Касаційна інстанція - ухвалою ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ від 04.02.2015 р. – касаційну скаргу ТОВ ФК «Вектор Плюс» відхилено. Рішення апеляційного суду Рівненської області від 20.10.2014 року залишено без змін.

ТОБТО «ВЕКТОР ПЛЮС» ПРОГРАЛО ВСІ ТРИ СУДОВИХ ІНСТАНЦІЇ ТА ВТРАТИЛО ПРАВО НА ЗВЕРНЕННЯ СТЯГНЕННЯ НА ПРЕДМЕТ ІПОТЕКИ.

Більше того, згідно рішення Рівненського міського суду ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» відмовлено у стягненні грошових коштів за кредитним договором.

Будучи впевненою про те, що з кредитом було вирішено всі питання в судовому порядку, сім’я Синюків не чекала лиха.

Однак, приїхавши із заробітків з Польщі та прийшовши до себе на квартиру 30 липня 2015 року, пані Світлана Синюк виявила, що у квартирі змінені замки та квартира знаходиться під охороною приватної охоронної фірми «Венбест».

Шокована таким фактом, вона звернулася до дільничого, від якого дізналася, що у її квартири вже новий власник – ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс». Також вона дізналася, що до квартири представники «Вектор Плюс» заходили неодноразово – з квартири повністю зникли особисті речі, побутова техніка, документи, гроші.

Дільничий надав копію заяви представника «Вектор Плюс», з якої пані Світлана дізналася, що 19 червня 2015 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Суперфіном Борисом Михайловичем (Свідоцтво № 4300), при виконанні функцій державного реєстратора прав на нерухоме майно прийнято рішення (№ невідомий) про державну реєстрацію права власності за товариством з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія «Вектор плюс», код ЄДРПОУ 38004195 на об'єкт нерухомого майна: трьохкімнатну квартиру № 21 в буд.№2 по вул. Набережна в м. Рівне загальною площею 75,3 м кв.

Вважаємо, що Суперфіном Борисом Михайловичем при виконанні функцій державного реєстратора прав на нерухоме майно без достатніх правових підстав протиправно та незаконно прийняте рішення про державну реєстрацію права власності за товариством з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія «Вектор плюс», код ЄДРПОУ 38004195.

Окрім того, звертаємо увагу, що на момент проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Суперфіном Борисом Михайловичем (Свідоцтво № 4300), при виконанні функцій державного реєстратора прав на нерухоме майно проігноровано ту обставину, що 02.02.2015 року Відділом державної виконавчої службу Рівненського міського управління юстиції (державним виконавцем Скринським М.Ю.) ВИНЕСЕНО ПОСТАНОВУ ПРО АРЕШТ МАЙНА БОРЖНИКА ТА ОГОЛОШЕННЯ ЗАБОРОНИ НА ЙОГО ВІДЧУДЖЕННЯ № 4636676 дана постанова була зареєстрована в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 03.02.2015 року «вид обтяження – арешт нерухомого майна», «опис майна – все нерухоме майно», «особа, майно якої обтяжують – Синюк Сергій Ярославович, РНОКПП 2620303036».

Далі пані Світлана звернулася до Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області із заявою про вчинення злочину представниками «Вектор Плюс» та приватним нотаріусом Київського нотаріального округу Суперфіном Б.М.

Проте, відомості до ЄРДР внесено не було згідно ОСОБИСТОЇ резолюції начальника міського відділу міліції Зелінського В.А.

Цікаві речі стали відомі пізніше, коли адвокати почали працювати над цією справою. Виявляється, входження до квартири без рішення суду було здійснено за особистої вказівки керівника Рівненської міліції Зелінського В.А. Ним же вчиняються всі дії, щоб перешкодити порушенню кримінальної справи та початку розслідування. Більше того, представник ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» по Рівненській області є колишній працівник органів МВС – Цісар Ірина Валентинівна, яка всіляко використовує «старі» знайомства та зв’язки для «кришування» квартирних афер та рейдерських захоплень житла громадян.

Від цієї афери постраждала не лише сім’я Синюків, у цій же ситуації опинився також і рівнянин Олег Нестеренко. Такі ж випадки є у Гощанському та Острозькому районах.

Просимо максимально звернути увагу, оскільки дана афера здійснюється по всій Україні!

Постраждалих прошу звертатися приватними повідомленнями!

Муравський Олександр, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.