Викрито групу зловмисників, які контрабандою завозили коштовні годинники на територію України

chasi2

 
Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками податкової міліції та СБУ викрито групу осіб, які організували незаконне систематичне ввезення елітних годинників з Європи на територію України. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.


Установлено, що зловмисники ввозили годинники в обхід митного контролю.

У подальшому, використовуючи брендову мережу магазинів на території міста Києва, злочинці реалізовували годинники споживачам без відповідного оформлення у бухгалтерському та податковому обліку.

chasi1

Внаслідок таких дій до державного бюджету України, за попередніми підрахунками, не надійшло близько 40 млн гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.ч. 2,3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів), правоохоронними органами проведено 17 обшуків.

Під час обшуків виявлено та вилучено понад тисячу годинників загальновідомих брендів на суму близько 400 млн гривень.

Також виявлено та вилучено значну суму коштів, а саме 120 тисяч доларів, 10 тисяч євро та 2 млн гривень.

Досудове розслідування триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.