​Прокуратурою Київської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом спроби захоплення товариства у м. Буча

Установлено, що на територію акціонерного товариства, яке розташоване у м. Буча, прийшли державні виконавці, які надали документи щодо відкриття виконавчих проваджень з приводу сплати товариством заборгованості у розмірі 5 млн гривень та примусового поновлення на роботі голови правління.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Відразу після прибуття працівників ДВС, на територію товариства прибули невідомі особи у кількості понад 40 чоловік, які почали протидіяти законній господарській діяльності вказаного товариства, а саме блокувати його діяльність, намагаючись забезпечити поновлення на посаду голови правління, яка фактично ніколи не працювала у вказаному товаристві.

Завдяки своєчасним діям прокуратури та поліції вищевказані незаконні дії фактичного рейдерського захоплення товариства були зупинені.

Сторонні особи виведені правоохоронними органами з території товариства і доставлені до відділу поліції для проведення слідчих дій та з’ясування причин, обставин проникнення на територію товариства.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) КК України.

У ході досудового розслідування прокуратурою двічі було подано клопотання про накладення арешту на нерухоме майно, банківські рахунки та корпоративні права товариства, з метою недопущення подальшого відчуження майна і грошових коштів товариства.

Однак, слідчими суддями Ірпінського міського суду частково задоволено клопотання в частині накладення арешту на один із рахунків підприємства, в інших питаннях суд проігнорував обґрунтовані вимоги прокуратури щодо необхідності накладення арешту.

На даний час прокуратурою підготовлено апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів. Хід досудового розслідування контролюється місцевою прокуратурою.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.