​На Київщині родич господаря магазину застрелив крадія на місці злочину з його ж зброї

Житель Київщини застрелив магазинного крадія на місці злочину, який вдерся до його крамниці. Крадієм виявився чоловік, який раніше неодноразово мав проблеми із законом за скоєння майнових злочинів, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Так, о 3-й годині ночі на мобільний телефон господаря магазину села Стадниця Тетіївського району надійшло смс-повідомлення про спрацювання сигналізації в магазині. Вже за кілька хвилин чоловік та його зять приїхали до торгівельного закладу.

Далі подія розгорталась як у справжньому бойовику. Навісний замок вхідних дверей магазину був зірваний. Тож власник залишився на дворі, а його зять зайшов у приміщення. Там він виявив зловмисника зі зброєю в руках. Молодий чоловік не розгубився і вихопив у крадія пістолет. Однак, той і гадки не мав, що у лиходія була ще одна одиниця зброї. Тікаючи, нападник почав стріляти. У відповідь родич власника магазину, захищаючись, здійснив постріл. Куля влучила втікачу в область шиї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції, фахівці-експерти, судово-медичний експерт.

Зброя вилучена і направлені на експертизу.

Тіло загиблого зловмисника направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Кваліфікацію даної події нададуть слідчі.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

  +0 #1 Володимир 20 нояб. 2018 г., 08:24:59
Те що прицільно вистрілив-вірно. І що наповал-вірно.Звичайно де у якогось (більш за все) місцевого крадія аж два пістолети для крадіжок ковбаси і спиртного.Скоріш за все-пістолети тих хто стріляв. Але все справедливо.
  +1 #2 Олег 20 нояб. 2018 г., 08:27:49
Молодец. Сделал то, что тупой закон не смог - убил петушка вороватогою
  +1 #3 Моня 20 нояб. 2018 г., 08:36:52
Даю 99, 99999% что посадят родича хозяина магаза. Кто думает по другому, принимаю ставки.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.