У Сумах 28 березня відбудеться суд над сумськими графітчиками

grafitchiki1

 
У четвер, 28 березня, о 9:00 в Апеляційному суді Сумської області за адресою: м. Суми, вул. Кірова, 28, пройде судове засідання по справі сумських графітчиків. Вже о 8:30, під стінами суду, Чорний Комітет, разом з іншими громадськими активістами, розгорне пікет на підтримку сумських політв’язнів, вимагаючи для них свободи. На пікетуванні будуть присутні ті самі зображення, за які судять хлопців.


Нагадаємо, що 14 січня Зарічний суд міста Суми засудив громадських активістів за малюнок “Януковича” з червоною цяткою на лобі. Засудженні подали апеляцію на вирок суду. У той же час Прокуратура Сум подала зустрічну апеляцію, в якій вимагає ще суворішого покарання.

На знак солідарності подібні малюнки вже з'явилися в Києві, Одесі , Сумах , Севастополі , Львові , Миколаєві, в Броварах Київської області, Кривому Розі, а також в Нідерландах.

Наліпки на підтримку сумчан з’явились в Києві, Сумах, Львові, Харкові, Севастополі, Ялті, Рівному, Черкасах, Одесі, Івано-Франківську, Запоріжжі, Чернівцях.

Також пройшли акції солідарності в Сумах, Харкові, Рівному. Також акція солідарності відбулася в Києві, на яку напали працівники міліції і затримали 7 активістів, нагадує прес-служба Чорного Комітету.



Коментарі

  -1 #1 Victor 26 мар. 2013 г., 10:17:16
Наказывать надо всех любителей "рисовать" на стенах и заборах в городе. Не обязательно наказание в виде лишения свободы. Может это штраф, общественные работы и обязательная ликвидация по-следствий такой деятельности. Посмотрите на что похож наш город. Это же надо так не уважать и не любить своих сограждан, чтобы им пакостить.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.