На Європейській площі затримано особу, що причетна до провокацій проти «УДАРу»

bezhatchenko zatrim

 

Активісти «УДАРу» затримали на Європейській площі особу, яка причетна до можливих провокацій відносно партії «УДАР». Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Володимир Куренной, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


Володимир Куренной нагадав, що приспішники влади рекрутують на залізничному вокзалі в Києві безхатченків для участі в акціях та провокаціях проти «УДАРу» і його лідера Віталія Кличка. «Активісти партії затримали одного з провокаторів, а двом особам, які були з ним, вдалося втекти. Водночас, вдалося виписати паспортні дані затриманої особи – це чоловік Андрій Коломієць 1993 року народження», - додав народний депутат.

Куренной зауважив, що наразі активісти написали заяву в міліцію та намагаються передати цю особу правоохоронним органам. «Міліція не дуже хоче приймати цю заяву та цього чоловіка»,- сказав народний депутат. Він також повідомив, що одна з двох осіб, які втекли, при собі мала бейдж організатора Євромайдану, який дозволяє проходити в закритий сектор біля сцени на Європейській площі. «Тож ми не виключаємо, що і біля сцени можуть бути влаштовані провокації», - сказав політик.

Як повідомлялося, приспішники влади рекрутують на залізничному вокзалі в Києві безхатченків для участі в акціях та провокаціях проти «УДАРу» і Кличка. Вже сформована група людей, яким пообіцяли по 100 доларів за три дні «роботи». За задумом провокаторів, найняті безхатченки мають ходити на європейську акцію нібито на підтримку Кличка, а потім «злягати» в лікарні і висувати претензії політичній силі, яка нібито їх найняла.

За інформацією, ця група асоціального вигляду перебуватиме на Європейській площі з помаранчевими прапорами з написом «Так – Кличко!». В «УДАРі» закликають людей не піддаватися на провокації влади, а правоохоронців попереджають про відповідальність за сприяння провокаторам.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.