Влада через кишенькові суди вимагає негайно звільнити Будинок профспілок

shnc

 
Державна виконавча служба вимагає негайно звільнити Будинок профспілок, де розташований Штаб національного спротиву. Про це заявила народний депутат від «УДАРу» Наталя Агафонова на брифінгу у Штабі національного спротиву, демонструючи відповідний документ, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Цей документ – вимога Мін’юсту. Фактично, виконавчий документ, прийнятий на підставі ухвали Печерського суду. Він зобов’язує будь-яких осіб, які перебувають у цьому приміщенні, в Будинку профспілок, негайно його звільнити. Абсурдність цього документу полягає в тому, що не зазначений відповідач. Такого в юридичній справі бути не може», - сказала Наталя Агафонова.

Вона зазначила, що, з точки зору суду, всі особи, окрім власне працівників профспілок, перебувають у Будинку профспілок незаконно. «Хочу підкреслити, ми перебуваємо у цьому приміщенні на абсолютно законних підставах. Оскільки укладений договір оренди між профспілками і деякими народними депутатами. У нас є право користування декількома поверхами приміщення, на яких ми перебуваємо», - наголосила Агафонова.

Депутат зазначила, що судова влада в чергове ухвалила абсолютно неправосудний документ, і це рішення суду опозиція оскаржуватиме найближчим часом. «Вчергове судова влада демонструє, що вона наплювательськи ставиться до будь-яких правових документів і ухвалює рішення, керуючись зовсім іншими принципами», - зазначила Наталя Агафонова.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.