Білоцерківська влада підтримала європейські прагнення молоді

bilotserk rada

 
Міська влада Білої Церкви симпатизує учасникам Євромайдану. Це випливає зі слів заступника міського голови Білої Церкви Василя Антонюка під час конференції «Безпека та економічний розвиток держави» в Білоцерківському економіко-правовому ліцеї, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД..


«Ми не маємо права бути осторонь того процесу, який відбувається в країні. Молодь має сама обирати майбутнє, а не підкорятись волі тих бабусь-дідусів, які чомусь обирають його за неї. Молодь має бути активною і брати ініціативу на себе. Тож вивчайте інформацію, робіть висновки, вірте собі, а не тим, хто щось вам нав’язує і розповідає», - зазначив заступник мера.

«Питання асоціації з ЄС треба вивчити, а потім дискутувати, а висновки мають ґрунтуватися на конкретних фактах, а не на чутках і плітках. Прикро, що цією темою маніпулюють політики, які навіть не читали тексту угоди про асоціацію, але, без жодних притомних доказів, заявляють як це погано», - продовжив тему директор Інституту Європейського Поступу Едуард Ільїн.

В свою чергу президент Чорноморської бізнес-ліги, голова правління Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Михайло Колібабчук наголосив на тому, що Україні економічно вигідно інтегруватися не тільки в ЄС, але й до Північно-Атлантичного Альянсу.

«Колективно легше витрачатися на оборону, ніж одній Україні самотужки. Кожна держава НАТО відіграє ту роль, яка їй під силу. Ніхто не змушує ту чи іншу країну витрачати більше її можливостей – Естонія, наприклад, утримує лише центр по боротьбі з кібертероризмом, а Люксембург є великою базою військово-повітряних сил, бо їм це по кишені. Країни Альянсу не зобов’язані взагалі утримувати у себе військові підрозділі інших держав-членів НАТО. Так, в Норвегії законом заборонено розміщення будь яких іноземних військових підрозділів. А Іспанія входить лише у політичний блок Альянсу, а до військового не входить», - підкреслив Михайло Колібабчук.

Додамо, що захід було організовано Інститутом Європейського Поступу за підтримки Центру інформації та документації НАТО в партнерстві з Чорноморською бізнес-лігою та Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД.



Коментарі

  +1 #1 Vovan 26 дек. 2013 г., 19:22:37
:D :D
Местная власть Бецыка не о народе думает , а уже прикидывает сколько можно спионерить при переделе !!!
  -3 #2 1 26 дек. 2013 г., 20:39:14
А кто то из студиков читал текст Асоциации? Вас то в Гейропу никто не берет. Вас берут в ярмо.
  -1 #3 автомат калашникова 26 дек. 2013 г., 20:55:37
[quote name="Vovan"]:D :D
Местная власть Бецыка не о народе думает , а уже прикидывает сколько можно спионерить при переделе !!![/quot
судя по нику ты - гопник. Но все равно, ОТВЕЧУ: Дети ахметки, клюева, медведведчукака, азарова, которые учатся и живут в Европе - геев не боятся. а такие гандоны как ты, что геи по сути - пидоры, даже не геи - тут вонь разносят. Валика ты в Российскую глубинку. там - не ярмо - полная жопа. Но ты буш счастлив

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.