ВВ-шники виявились людянішими за «Беркут»

pobitiy aktivist

 

Представники внутрішніх військ виявились набагато людянішими за «Беркут». Про це сьогодні на брифінгу в Будинку Профспілок заявив активіст Вадим зі Львова, якого звіряче побив «Беркут», повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу ВО «Батьківшина».


Він знепритомнів під час того, як кинули світлошумову гранату на вулиці Грушевського, а отямився вже тоді, коли його били бійці «Беркуту».

За його словами, він прийшов на акцію протесу на Грушевського, тому що знав: «людям потрібна допомога, там є конфлікт людей і міліції».

«Коли була сутичка і кинули світлошумову гранату, я втратив свідомість і отямився лише тоді, коли мене «Беркутівці» вели якимось коридором», - повідомив Вадим.

«Потім пам'ятаю, як мене всі по черзі б'ють палками, б'ють ногами-руками, я закривався, але мене продовжували бити, ображаючи різними нецензурними словами», - сказав він.

Активіст розповів, що потім «Беркутівці» передали його ВВ-шникам, пояснивши, що він - саме той, хто кидав в них коктейлями «Молотова», «хоча такого насправді не було».

«ВВ-шники були набагато людянішими, ніж «Беркут», хоча серед них також виявилось багато тих, хто хотів мене побити», - сказав Вадим.

«Мене змусили роздягнутись і сказати на камеру, що я люблю «Беркут», - сказав він, додавши, що потім його голого відправили назад на барикади.

«Хочу сказати, що зараз я зі зламаними руками, нещасний і покалічений, але буду стояти далі, чого рекомендую всім», - сказав Вадим.



Коментарі

  -22 #1 Сашко 20 янв. 2014 г., 22:56:55
"А автобус то не я палив..." Так? "Ні, на закон не плював, міліцію не ображав"... "Того на справді не було..." А хто ж тоді кидав ті коктейлі?
  +3 #2 Shkapa 20 янв. 2014 г., 23:02:02
А людяніші, це як? Менше було бажаючих чи слабше били? Може вони гірше натаскані? ВВшники потенційні мєнти, які після армії поповнять ряди бройлерів. Це зараз деяким страшно то можуть кокетувати, а так тей самий сброд.
  +1 #3 дядя Вася 20 янв. 2014 г., 23:09:02
[quote name="Сашко"]"А автобус то не я палив..." Так? "Ні, на закон не плював, міліцію не ображав"... "Того на справді не було..." А хто ж тоді кидав ті коктейлі?[/quote]
Ну ты и дурень, "Сашко"... И тот тоже дурень: "ВВ набагато людяніші, вони не били, а роздягли на морозі в -9 і попросили сказати, що я люблю бэркут. Прям совет да любовь...
  +0 #4 Зызы 20 янв. 2014 г., 23:15:22
Герою Слава!
  +0 #5 Ярило 20 янв. 2014 г., 23:20:30
[quote name="Сашко"]"А автобус то не я палив..." Так? "Ні, на закон не плював, міліцію не ображав"... "Того на справді не було..." А хто ж тоді кидав ті коктейлі?[/quote]
шУРА вЫ ДЕБИЛ!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.