​У Маріуполі розпочнеться протестна акція «З нас вистачить Метінвесту!»

У понеділок, 23 квітня 2018 року, запрошуємо всіх на акцію протесту «З нас вистачить Метінвесту!» в місті Маріуполі. Акція відбуватиметься біля головної адміністративної будівлі «Металургійного комбінату «Азовсталь». Робітники та мешканці міста зберуться на акцію проти порушення керівництвом ПРАТ «МК «Азовсталь» (власником якого є олігарх Ахметов Ринат), Конституції України, трудового законодавства, створення екологічної катастрофи в місті та використання середньовічних умов праці для працівників.


Вимоги працівників комбінату: підвищення зарплатні до рівня зарплат металургів світу, створення гідних умови праці, а головне - негайне вирішення екологічних питань забруднення комбінатами «Метінвесту» навколишнього середовища в місті Маріуполі. Система управління, яку проваджують на підприємствах олігарха Ахметова, є антилюдською, з попранням всіх прав людини та законів України, свавіллям та загрозою для життя працівників. Ми проти рабства та беззаконня. Нам не потрібні так звані Ахметовські відокремлені республіки, які не визнають законів України та прав людей. Наша вимога - звільнення генерального директора ПРАТ «МК «Азовсталь» Енвера Цкітішвілі.

Також планується пікетування Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя, мета - привернення уваги громадськості щодо неприпустимості корупційної діяльності суддів Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя, які виконують розпорядження керівництва комбінатів. У місті все працює на Ахметова і контролюється Метінвестом.

Акція відбудеться 23 квітня і триватиме з 12-00 до 17-00 за адресою : м. Маріуполь, вулиця Лепорського, 1.

Контактна особа: Прідущенко Вікторія, голова Маріупольської первинної профспілкової організації незалежної Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність» тел: 067-103-14-80



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.