​Хрещеного батька схеми «Роттердам плюс» позбули роботи

Про це повідомив на своїй сторінці Фейсбук Andriy Gerus: «Ще одна хороша новина сьогоднішнього дня. Окружний адміністративний суд м. Києва після 4-х перенесень сьогодні нарешті розпочав розгляд судового позову щодо минулорічного неправомірного підвищення ціни електроенергії.


Нагадаю, у березні 2017 року на відкритому засіданні НКРЕКП члени комісії проголосували залишити ціну незмінною, але через день було опубліковано Постанову, згідно якої електроенергія дорожчала на 1,8% (1,4 млрд грн).

Також суддя Аблом порадив звернутися із заявою до НАБУ та Генпрокуратури щодо вчинення злочину, який тут дуже імовірний. Поради кваліфікованих правників, звісно, ігнорувати не можна.

Наступне засідання 30 травня - інформуватимемо і про процес, і про результат.

Насолоджуйтесь весною - а про справедливі тарифи подбаємо ми», - написав Andriy Gerus.

А нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці Фейсбук додав до цієї новини: «Хрещений батько схеми «Роттердам плюс» позбувся роботи. Майже три години конкурсна комісія намагалася зробити президентського ставленика Дмитра Вовка учасником нового конкурсу на роботу членом регулятора НКРЕКУ. Група депутатів і активістів - Andriy Gerus, Alex Ryabchyn, Alexey Kucherenko, Lev Pidlisetskyy, Віктор Чумак, Наталія Новак, Vitaliy Shabunin і я - прийшли проконтролювати процес і переконатися, що телефонне право не переможе букву закону.


У підсумку, совість взяла своє - і члени комісії не допустили Вовка до роботи на наступний термін, так як він не мав п'ятирічного досвіду в сфері енергетики. Петро Порошенко втратив вірного солдата, а НАБУ, сподіваюся, отримало нового «клієнта», - написав Сергій Лещенко.

Дмитро Вовк. Фото ubr.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.