Протистояти зневірі

sugonyako

 
В Україні йде демонстрація її неспроможності самостійно справитися з внутрішніми проблемами. Її демонстрантами є ті, хто реально володіє і представляє державну владу, тягнучи у владу протези зі всіх кінців світу. Зневіру у власну силу Українського народу демонструють євроінтегратори та прикрита і прихована п’ята колона москофілів. Хоча є люди в країні, які мають силу вірити в Україну, в Український народ, дістаючи її з віри в Господа Ісуса Христа.


Зневіру цю напускає ворог роду людського. Проймаюче ясно про це сказав на початку VI-ї омілії Св. Грігорій Палома. Постуючі знають, що сьогодні, в другу неділю Великого поста, Православна Церква якраз згадує цю богоносну людину, яка захистила в ХIV столітті православіє в духовно-інтелектуальній борні з прибічниками плотської науки, як основи богопізнання. Ось цей текст:

«Духовний і началозлобний змій вельми умілий і вельми хитрий у злі – краще сказати б,– вельми досвідчений. Одними способами він вміє сковувати благе бажання і ділання наше; а якби не зміг перешкодити початку цього, інші придумує хитрощі, якими нейтралізує здійснення цього; а якби не міг зруйнувати здійснення цього десь на середині дороги, знову ж таки він знає інші хитрощі і інші способи, якими і зроблену справу зводить нанівець, і більше того, приводить до падіння тих, які бувають не достатньо уважні до діла. І в першу чергу він малює нам велику трудність ділання і важкість досягнення, а відтак наводить на нас недбальство і відчай, як на тих, що прагнуть неможливого і надмірно трудного, і через це, безумовно, не здатних здійснити свої наміри; крім того, він навіює подвижникам і зневіру стосовно обітованих Богом нагород».

Бажаю всім постуючим стяжати духовних і інтелектуальних сил протистояти зневірі.

Олександр Сугоняко, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.