​Терпець урвався - освіта виходить на протести

Представники столичної профспілки працівників освіти і науки підтвердили намір провести акцію протесту проти високих тарифів на житлово-комунальні послуги. Учасники акції також вимагатимуть підвищення заробітних плат та збереження академічних стипендій студентам. Про це повідомили у прес-службі Профспілки працівників освіти і науки, передає osvita.ua.


За словами голови Київської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександра Яцуня, відповідне рішення було ухвалено Президією Ради столичної профспілки.

Акція протесту відбудеться у вівторок, 1 листопада біля будівлі Кабінету Міністрів, після чого учасники мають намір рушити до Верховної Ради.

На думку учасників прес-конференції, підвищенню тарифів має передувати зростання реальних доходів громадян. Також має відбутись демонополізація ринку житлово-комунальних послуг та проведення комплексу заходів з енергозбереження.

У профспілці наголошують, що в умовах постійно зростаючих цін на товари та послуги, тарифів, інфляції та рівня безробіття працююча людина не має реальної можливості обирати більш якісні послуги за оптимальними цінами. А для студентів стоїть питання вижити на стипендію, доступ до якої планують обмежити проектами деяких законів.

За інформацією учасників прес-конференції, підтримку щодо участі в пікетуванні Кабінету Міністрів оголосили освітяни з інших областей.

Як відомо, проведення акції протесту біля стін Кабміну було анонсоване столичною профспілкою працівників освіти і науки 24 жовтня.

Фото osvita.ua



Коментарі

  +0 #1 Борис Матазов 28 окт. 2016 г., 03:09:53
Из искры разгорится пламя - молодцы педагоги!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.