​Заява Голови НМПУ щодо ситуації з телеканалом 1 плюс 1

Голова Незалежна медіа-профспілки України (НМПУ) Ігор Чайка підтримує занепокоєння колективу телеканалу 1+1 у зв’язку з неотриманням ліцензії на аналогове мовлення попри одностайне голосування Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення за переоформлення та продовження ліцензії для каналу. Також викликає стурбованість інформація про намагання скасувати таке рішення та здійснити рейдерський захват каналу.


Про це повідомляє прес-служба Незалежної медіа-профспілки України, передають «Конфлікти і закони».

Голова НМПУ нагадує, що серед працівників каналу 1+1 є й члени Незалежної медіа-профспілки України. А отже, в разі підтвердження інформації щодо намагання «третьої сторони» встановити контроль над каналом або вдаватися до будь-яких інших протизаконних дій, що становитимуть загрозу для нормальної роботи та існування телеканалу, медіа-профспілка розцінюватиме такі дії як порушення прав своїх членів та вживатиме всіх необхідних заходів в рамках чинного законодавства по їх захисту.

А також, в разі недотримання Національною радою з питань телебачення і радіомовлення своїх зобов’язань та продовження тиску на канал, НМПУ лишає за собою право звернутися за підтримкою до впливових міжнародних партнерських організацій і установ задля повернення ситуації в законне русло та припинення втручання владних структур в роботу незалежних ЗМІ.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.