​Українці проти царства «собачих будок»

Доброго ранку, Петро Олексійович.

Вчора Ваші торгові партнери 90 разів відкривали вогонь по українських військах. 4 українських воїна були поранені. Але ж це не привід, щоб припиняти торгівлю? Адже це «наші люди» і якщо їх позбавити роботи, то «вони поповнять лави» «бойовиків» і «підуть вбивати» українців?

Петро Олексійович, ви вчора заявили, що починаєте все блокувати самі. Щоправда, тимчасово. Поки «республіканці» (як ви стали тепер їх називати) не повернуть «націоналізовані підприємства» їх власникам - Ахметову, Фірташу, російському мільярдерові Нунсенкису і зовнішекономбанку рф. Повернути-то не важко, пане президенте, тому що всі ці «націоналізації» - фейк. Інформаційна локшина ФСБ на вуха українцям. Ну, повернуть. А далі-то що? Знову торгуємо, а інші воюють?

Ще одне питання, Петро Олексійович. Ви вчора легітимізували Блокаду рішенням РНБО. А як же закон «Про боротьбу з тероризмом», в якому порядок переміщення товарів в зоні АТО визначається постановою Кабміну? А діюча постанова Кабміну дозволяє все перевезення. А зупиняти їх рішенням РНБО у вас повноважень немає, пане президенте. У вашого Гройсмана є. У вашій більшості в Раді. А у вас немає. У нас парламентсько-президентська республіка, забули? Або знов, як зазвичай, продукуєте фейки для українського народу?

Добре, давайте закінчувати, бо люди ще з ранку кави не пили і довгі тексти не сприймають. Петро Олексійович, ви вчора сказали, що «сценарій блокади писався не в Україні». Чудові слова, пане президенте. Коротко і ясно. У мене зустрічне запитання. А де писався сценарій здачі Криму без єдиного пострілу? Сценарій здачі Донбасу 20.000 гарнізоном міліції та СБУ? В якій країні писався сценарій виходу колони Гиркина - Стрєлкова зі Слов'янська? Сценарій Іловайська та Дебальцеве? Сценарій незаконного збагачення тисяч «українських» депутатів, прокурорів, суддів, чиновників? В якій країні написаний сценарій вашого особистого збагачення на державній службі з 1998 року? А податки в бюджет рф з Липецької фабрики ви платите за сценарієм США? Канади? Зімбабве?

І про «два крила», можна, я наостанок? «Є два крила», як ви сказали вчора у своїй епохальній промові за Блокаду і проти Блокадників. Одне крило - демократія, інше - порядок. Буде це, сказали ви, і Україна полетить. Це не так, пане президенте. Ваші реальні два крила зовсім інші. Одне крило - корупційне. Інше крило - російське. І обома махає жадібність і путін. Так от, у мене для вас погана новина, пане президенте. У ту сторону, куди ви хочете приземлити Україну, ніхто вже не летить. Крім вас і всіх ваших фейків. Українці масово здають квитки на ваш рейс назад в касу. Тому що люди не хочуть у ваше царство «собачих будок». Тому що наш, український рейс, він зовсім в іншу сторону.

Добраніч і удачі, пане президенте.

Доброго ранку, Україна!

Семен Семенченко, facebook.com

Фото rian.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.