​Підрозділи дорожньої поліції патрулюватимуть 1200 км доріг міжнародного значення

Зокрема, дорожня патрульна поліція патрулюватиме траси міжнародного та державного значення «Київ-Харків», «Київ-Зборів», «Луцьк-Ковель» та «Ягодин-Сарни». Про це сьогодні, 12 червня, під час брифінгу повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.


За його словами, задля забезпечення максимальної ефективності роботи підрозділи дорожньої патрульної поліції будуть патрулювати ділянки трас в залежності від місця знаходження підрозділу. Також вздовж цих ділянок доріг визначено вісім колишніх стаціонарних постів ДАІ, на яких тепер буде нести службу патрульна поліція.

«У майбутньому ці стаціонарні пости стануть дорожніми станціями патрульної поліції, де громадяни зможуть отримати певні послуги. Зокрема, тут розміщуватиметься не лише патрульна поліція, а й інші служби, аби разом взаємодіяти та краще здійснювати нагляд за станом доріг», – зазначив Олексій Білошицький.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції додав, що на сьогоднішній день вже визначено 20 автопатрулів патрульної поліції. Патрулі реагуватимуть не тільки на порушення у сфері безпеки дорожнього руху, а й громадської безпеки. Крім того, вони реагуватимуть на повідомлення про правопорушення, якщо це відбуватиметься на маршруті їхнього патрулювання.

Нагадаємо, Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що 12 червня перші екіпажі дорожньої поліції вийдуть на патрулювання.

Заплановано запуск патрульних екіпажів на сполученнях Київ-Харків (відрізок траси М-03), Київ-Зборів (відрізки трас М-06, М-21, М-12, Н-02), Ягодин-Сарни (відрізок траси М-07) та Луцьк-Ковель (відрізок траси М-19).

Поліцейські патрулюватимуть відрізок траси М-03 із сполученням Київ-Харків протяжністю 435 км, 500 км траси зі сполученням Київ-Зборів, а також 270 км доріг зі сполученням Ягодин-Сарни та Луцьк-Ковель.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.